نشست صمیمانه معاون گردشگری با خبرنگاران در آخرین روز از نمایشگاه گردشگری

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همزمان با روز جهانی گردشگری و در آخرین روز از نمایشگاه تخصصی مشارکت ملی گردشگری در بوستان نوروز در جمع خبرنگاران حضور یافت و به سوالات آنها پاسخ گفت.

به گزارش میراث آریا(chtn)؛ رحمانی موحد ضمن گرامیداشت یاد جان باختگان حادثه منا و ایام ولایت از همکاری رسانه ها و بخش های مختلف در برگزاری نمایشگاه و برنامه های هفته گردشگری تشکر کرد و افزود: بدنبال بررسیهای انجام شده که از سال گذشته در پی برگزاری جشنواره مشارکت ملی آغاز کردیم قصد داشتیم تا به گونه ای ارتباط مستقیم بین فرایندهای گردشگری، مردم و بخش عمومی جامعه ایجاد شود.

وی گفت: سعی کردیم نمایشگاه به گونه ای برگزار شود تا تمامی اقشار، افکار و نظرها را شریک کنیم، به نظر می آمد یک حلقه مفقوده در روز جهانی گردشگری داشتیم و این نمایشگاه همان حلقه مفقوده بود، که به ایده نهایی یک نمایشگاه تخصصی که هدف تجاری ودرآمدزایی را دنبال نمی کند و فقط به معرفی فعالیت ها و اقدامات بخش های مختلف در صنعت گردشگری می پردازد رسیدیم.
وی با بیان اینکه با مطالعات صورت گرفته مکان برگزاری نمایشگاه انتخاب شد و تا امروز با تمامی دستگاه ها، ارگان ها و تشکل هایی که تمایل به حضور داشتند همکاری کردیم خاطرنشان کرد: این رویداد نخستین اتفاق در حوزه گردشگری بود و بدون شک در نوع خود مشکلاتی دارد که در سال های آینده به طور حتم رفع می شود تا به صورت متحد و منسجم تر برگزار شود.
رحمانی با تاکید بر بهره گیری از نقش موثر رسانه ها در این مناسبات اظهار داشت: در نظر داریم در آینده نشست های مشترکی با رسانه ها  برای هم افزایی بیشتر برگزار کنیم.

معاون گردشگری افزود: این نمایشگاه در حد اهداف عالی ما نیست البته در زمان و امکانات موجود مناسب و راضی کننده بود که انشاالله در سال های آینده به سطح مطلوب تری از نمایشگاه دست یابیم تا گستره، خروجی و اثرگذاری آن بیش از امسال باشد.
وی تاکید کرد: با توجه به حادثه منا بسیاری از ظرفیت ها و برنامه ریزی ها در این حوزه  از جمله تبلیغات محلی و متمرکز، سرگرمی ها، مراسم های آیینی متوقف شد.
معاون گردشگری سازمان یادآور شد: نباید سازمان میراث فرهنگی را با توجه به رسالت های سه گانه اش یک بنگاه اقتصادی دید بلکه باید از سازمان در حیطه وظایف و ظرفیت هایش به خوبی بهره برداری کرد.
معاون گردشگری سازمان با اشاره به حوزه هتل سازی در کشور وچگونگی رسیدن به آمار قابل توجه هتل در کشور گفت: باید در حوزه هتل سازی تنوع سازی و منطق هتل سازی را تقویت داده و ضعف های موجود در حوزه های واگذاری و نگاه به گردشگری را تغییر دهیم.

 متاسفانه دولت در حال حاضر با موج بسیاری از هتل های نیمه کاره مواجه است که در ابتدا باید به کمک این گروه آمد تا وضعیت این هتل ها روشن شود که این امر با حمایت دولت در حال حاضر به حدود 90 هتل و تاسیسات گردشگری اعطای تسهیلات اعطا می شود. 
 وی در پایان با تاکید بر این امر که مدیریت فرابخشی و یکپارچه گردشگری در کشور آسیب دیده است گفت: در حال حاضر بخش عمده تلاش ها وفعالیت های دولت و سازمان میراث فرهنگی در حوزه ترمیم و اصلاح صرف می شود که امیدواریم در آینده ای بسیار نزدیک به هدف متعالی پیش بینی شده دست یابیم. 


انتهای پیام/

کد خبر 139407063