مدیرکل کمیته‌های ملی گردشگری در نمایشگاه تخصصی مشارکت ملی گردشگری گفت: این نمایشگاه با نگاهی به فرهنگ سازی و ظرفیت های متعدد از جمله سایت ها و جاذبه های بی شمار گردشگری به منظور معرفی شاخه های متعدد گردشگری ایجاد شده تا با اطلاع رسانی مناسب مخاطب عام بتواند به راحتی با ظرفیت ها آشنا شود. 

به گزارش میراث آریا( chtn) محمد علی فیاضی مدیرکل کمیته‌های ملی گردشگری افزود: از مهمترین اهداف این نمایشگاه معرفی سفر مسئولانه و گردشگری بر مبنای توسعه پایدار است، یکی از حسن های این نمایشگاه برگزاری آن در فضای باز وخارج شدن از محیط های بسته بود تا در این فضا مردم و بازدید کنندگان بتوانند در فضایی باز و مفرح با نگاهی متفاوت به موضوعات مرتبط با حوزه گردشگری بپردازند.

وی ادامه داد: به منظور معرفی گردشگر دوستی و گردشگر پذیری و نیز تنوع محصولات گردشگری و صنایع دستی نگاهی موضوعی به گردشگری داشتیم، همه ظرفیتها از جمله گردشگری طبیعی( طبیعت گردی) که به شاخه های متعددی تقسیم شده اند نمایندگانی از جمله غرفه غارنوردی (انواع غارهایی که پذیرش گردشگر دارند) به عنوان غارهای توریستی معرفی شدندکه به مناسبت روز غار پاک 2 مهرماه پوسترهایی در اختیار علاقمندان قرار گرفت.

فیاضی با اشاره به غرفه طبیعت گردی در نمایشگاه افزود: موسسات آموزشی، دوره های آموزشی، نحوه ثبت نام و پذیرش دانشجو در غرفه طبیعت گردی در نمایشگاه ملی گردشگری مورد توجه علاقمندان قرار گرفت. دراین راستا بحث های کویر نوردی، بیابان گردی، انواع فعالیت های سافاری( با نمایش ابزارها و ماشین های کویر نوردی)، پرنده نگری، به عنوان یکی از شاخه های مفرح در این حوزه و نیز قایقرانی در آبهای خروشان که به نحو مناسبی با نمایش قایقها و انجام این فعالیت در استخر مجموعه به صورت زنده بسیار مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت.

وی ادامه داد: بخشی از این نمایشگاه به موضوع گردشگری و دفاع مقدس اختصاص داده شد، بسیاری از مناطق جنگی امروز به عنوان مقصد ایرانگردان در قالب کاروان های راهیان نور مورد توجه بسیاری از خانواده هاست که این امر به نحو مطلوبی توسط دست اندرکاران ستاد معرفی شد. با فاصله چند غرفه نمایشگاه عکسی از جاذبه های متعدد فرهنگی، تاریخی و طبیعی به نمایش درآمد، همچنین در غرفه گردشگری و میراث جهانی عکس هایی خیره کننده از 19 اثر میراث جهانی کشورمان به نمایش عموم درآمد که با استقبال خوبی روبرو شد.

مدیرکل کمیته‌های ملی گردشگری با اشاره به حضور تشکل های غیر دولتی و مردم نهادافزود: غریب به 70تشکل غیردولتی در حوزه گردشگری به نحو مناسبی انواع فعالیت های خود را در قالب توسعه پایدار، توانمند سازی جامعه محلی با ایجاد سازه های بومی و محلی به معرفی فعالیت های خود و چگونگی عضو گیری از علاقمندان پرداختند.

وی ادامه داد: غرفه گردشگری حمل و نقل و راهها که وزارت فرهنگ و شهرسازی به ویژه سازمان حمل و نقل و پایانه ها نحوه فرهنگ سازی در سفر و نیزتعاملات رانندگان و مسافرین در جاده ها را به خوبی به نمایش گذاشتند.همچنین سازمان محیط زیست و منابع طبیعی نیز به نوعی گردشگری مسئولانه را از اولویت های خود در نمایشگاه به حساب آورد و به اطلاع رسانی در این زمینه پرداخت.
فیاضی با تاکید بر چشم انداز و بازتاب مناسب این نمایشگاه یادآور شد: بسیاری از حوزه های دیگر از جمله آموزش و پرورش با نمایش فرهنگ سفر برای کودکان و ترسیم جاذبه های گردشگری،همچنین گردشگری سلامت در این نمایشگاه با معرفی این شاخه از صنعت گردشگری و راههای طبیعت درمانی بسیار مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفتند.
وی در پایان در جمع بندی نمایشگاه تخصصی مشارکت ملی گردشگری افزود: در کل می توانیم بگوییم که این نمایشگاه گام موثری در راستای آموزش و شناخت مخاطبین، فرهنگ سازی در زمینه سفر، گردشگری با رعایت اصول ایمنی و نیز صیانت از طبیعت و محیط زیست و درست سفر کردن است.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 139407064