به گزارش واحد خبر پایگاههای ثبت جهانی استان اصفهان \"فریدون اله یاری \" در جلسه بررسی مسائل و مشکلات پایگاههای جهانی و ملی در میان مدیران پایگاههای استان اصفهان افزود: باتوجه به اهمیت پلهای تاریخی که برروی رودخانه زاینده رود قرار گرفته است، خلا وجود پایگاه پلهای تاریخی زاینده رود احساس می گردد، که امیدواریم به زودی راه اندازی شود.
وی به وجود چهار پایگاه جهانی و پنج پایگاه ملی در استان اصفهان اشاره کرد و افزود: استان اصفهان به عنوان یکی از استان های پیشتاز در راه اندازی پایگاه بوده که خوشبختانه تاکنون بخوبی فعالیت کرده است.
\"فرهاد عزیزی\" مدیر کل پایگاههای میراث جهانی سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در این جلسه با اشاره به این که استان اصفهان اولین استانی بودکه پایگاه در آن افتتاح شد، افزود: فعالیت این پایگاهها به گونه ای بوده است که بعداز 5 الی 6 سال از راه اندازی آنها بی وقفه و بدون تعطیلی فعالیت کردند.
وی اظهار داشت: ارتقاء و نگاه روبه جلوی پایگاههای استان اصفهان یکی از اهداف مهم سازمان است،که نیازمند عزم جدی و برنامه ریزی مستمر و مداوم در این راستا است.
وی با تأکید بر اینکه پایگاههای میراث فرهنگی از سازمان میراث فرهنگی جدا نمی باشند، افزود: همه در یک خانواده و با اهداف مشترک درجهت اعتلای میراث فرهنگی تلاش می کنند.
مدیر کل پایگاههای میراث جهانی سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خاطر نشان کرد: مسئوولان پایگاهها باید تلاش کنند، تا با ایجاد فضای تعاملی با دستگاههای مرتبط همچون شهرداری و بنیاد مسکن جلب همکاری کنند.
عزیزی استفاده از ظرفیتهای بین المللی به لحاظ فنی و مشاوره ای ، استفاده از ظرفیت دانشگاهی در مباحث علمی و فرهنگی ، راه اندازی مرکز اسناد و ظرفیتهای مردمی در جهت کمکهای معنوی و مادی را مورد تاکید قرار داد.
وی با ابراز نارضایتی از امکانات زیر ساختی پایگاهها ملی و جهانی افزود: با تعاملاتی که صورت گرفته قرار است، بخشی از اعتبارات به زیرساختهای پایگاهها در خصوص تجهیز سرویسهای بهداشتی و نمازخانه ، فضای فروشگاهی برای عرضه صنایع دستی و فضاهای پذیرایی اختصاص یابد.
در این جلسه که مدیریان پایگاههای جهانی و ملی حضور داشتند، با ارائه گزارشی در خصوص اقدامات مرمتی و اجرایی خود در پایگاهها به طرح مسائل و مشکلات موجود در پایگاهها پرداختند.
تهیه و چاپ کتاب و بروشور، راه اندازی سایت اینترنتی ، تجهیز و به روز کردن به سیستم های حفاظتی و دوربین های مداربسته ، بالابردن کیفیت زیرساختها همچون سرویس بهداشتی و نمازخانه ها ، نصب تابلوهای دو زبانه معرفی بنا ف تخصیص اعتبارات به بخش پژوهش ، راه اندازی موزه برای نگهداری اشیاء باستان شناسی در پایگاهها، تامین نیروی انسانی اطلاح و اجرای نور پردازی در بناها از جمله مشکلاتی بود که مدیران پایگاهها در این جلسه به آن اشاره کردند.
انتهای پیام/