به گزارش روابط عمومي اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگری استان سمنان، «مصطفي يغمائيان» در جلسه توجيهي انجمنهاي ميراث فرهنگي و طبيعي شهرستان مهديشهر اظهار داشت: مردم در زمينه حفظ ميراث فرهنگي بايد وارد كار شوند و اين موضوع با تلاش انجمنها امكان پذير ميشود.
وي با بيان اينكه نيروهاي يگان حفاظت از آثار تاريخي به دليل محدوديت تعداد نيرو و امكانات نميتوانند به تنهايي كار حفاظت از آثار را انجام دهند، گفت: آشنا كردن مردم با آثار تاريخي و اهميت حفظ و نگهداري آثار بايد يكي از برنامه هاي اين انجمن ها باشد.
وي توانمندسازي جوامع محلي در زمينه نحوه برقراري ارتباط با گردشگران را از ديگر وظايف انجمنها برشمرد.
سرپرست اداره ميراثفرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان مهديشهر نيز با اشاره به وجود 117 اثر ثبت شده در فهرست آثار ملي در اين شهرستان گفت: 88 اثر از اين تعداد تاريخي است و شامل تعداد زيادي تپه باستاني، امامزاده و تكيه، خانه باارزش تاريخي، قلعه و محوطه باستاني و ... است.
\"همايون جورابلو\" افزود: 150 اثر جديد نيز در شهرستان مهديشهر و شهرهاي اطراف آن شناسايي شده و قابليت ثبت در فهرست آثار ملي را دارند.
معاون فرماندار مهديشهر نيز با اشاره به قابليتهاي شهرستان مهديشهر در زمينه جذب گردشگر گفت: صنعت گردشگري در مهديشهر بايد پايدار شود و توسعه يابد.
\"مجيد صبوري\" افزود: وجود اماكن تاريخي و آثار باستاني در كنار جاذبههاي طبيعي فرصت مغتنمي براي جذب گردشگر به مهديشهر است و بايد زمينه سرمايهگذاري بخش خصوصي در اين منطقه فراهم شود.
در اين جلسه مقرر شد اساسنامه انجمنهاي ميراث فرهنگي و طبيعي به بخشداريها و شهرداريهاي زير مجموعه شهرستان مهديشهر ارسال و جلسه توجيهي در اين زمينه در دهياريها برگزار شود.
فراهم كردن زمينه همكاري هر چه بيشتر استادان دانشگاه و معلمان و مديران مدارس با انجمنها از ديگر مصوبات اين جلسه بود.
انتهای پیام/