کاوش‌های باستان‌شناسی برای دستیابی به ناشناخته های تاریخ کرمانشاه ضروری است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: تاریخ کرمانشاه زوایای ناشناخته بسیاری دارد که ادامه کاوش‌های باستان‌شناسی برای دستیابی به این ناشناخته ها را در کرمانشاه ضروری کرده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه؛ علی فعله گری مدیرکل میراث فرهنگی این اداره کل نشست علمی باستان شناسی منطقه زاگرس گفت: در کشور ایران حوزه میراث فرهنگی و باستان شناسی دارای موقعیت بسیاری ممتاز و ویژه ای است.
وی ادامه داد: متاسفانه پژوهش‌های باستان شناسی در چند سال گذشته در کرمانشاه به دلیل مشکلات مالی و بودجه ای تعطیل شده بود، اما از سال 92 که به عنوان مدیرکل میراث فرهنگی وارد کرمانشاه شدم، تمام تلاش ما بر این بود که این حوزه را به هر نحو ممکن فعال کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه تاکید کرد: یکی از اصلی ترین دغدغه های ما در حوزه میراث فرهنگی ادامه کاوشهای باستان شناسی بوده و هست.
فعله گری تصریح کرد: با توجه به پیگیری هایی که انجام شد در تامین اعتبارات سال 93 سهم خوبی برای بحث ادامه کاوشهای باستان شناسی لحاظ شد و ما شاهد انجام پروژه های باستان شناسی در حوزه های تاق بستان و شکارگاه خسرو و همچنین کاوش هایی در محدوده غار رازآور بودیم که بزودی نتایج آنها نیز منتشر می شود.
وی تاکید کرد: با توجه به قدمتی که استان کرمانشاه دارد، اهمیت کار باستان شناسی در این دیار برای فعالین این عرصه بسیار مهم است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: انجام پروژه های باستان شناسی در این استان می تواند بخشی از تاریخ طولانی و ناشناخته کرمانشاه را روشن کند.
فعله گری همچنین با اشاره به نقش باستان شناسی در توسعه گردشگری گفت: روشن ساختن تاریخ کهن و پر از رمز و راز استان می تواند در توسعه گردشگری نیز اهمیت ویژه ای داشته باشد و از آنجایی که گردشگری به عنوان محور اصلی توسعه استان شناخته شده، وظیفه ماست که به هر طریق ممکن شرایط را برای توسعه گردشگری فراهم کنیم.
گفتنی است، نشست علمی باستان‌شناسی درباره منطقه زاگرس با سخنرانی اساتید برجسته باستان شناسی جهان در هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد.

انتهای پیام/

کد خبر 139407296