چهارمین کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه به منظور بررسی وضعیت بازار سنتی کرمانشاه و طرح مطالعه افق 5 ساله توسعه گردشگری استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه،؛ چهارمین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در سال 94 به ریاست مجتبی نیک کردار معاون عمرانی استاندار کرمانشاه برگزار شد.
مجتبی نیک کردار با بیان اینکه گردشگری یکی از ارکان اصلی توسعه استان کرمانشاه است، تصریح کرد: توسعه گردشگری یک بحث بخشی و وظیفه اداره کل میراث فرهنگی به تنهایی نیست، بلکه یک مساله بین بخشی است که همه دستگاه ها باید به صورت جدی پای کار بیایند.
وی با اشاره به امنیت بالای استان کرمانشاه برای حضور گردشگران، افزود: تحول در زیرساخت های حمل و نقل و فرودگاهی و جاده ای، توسعه و ارتقاء سطح کیفیت مراکز اقامتی، آموزش و فرهنگ سازی و ... از جمله ضرورت های توسعه گردشگری است که نیازمند حمایت و تلاش همه دست گاه ها است.
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه توسعه گردشگری یک پروژه نیست و یک پروسه بین بخشی است، تصریح کرد: انتظار می رود که همه بخش ها کمک کنند تا مردم استان از نتیجه اشتغال و درآمد آن منتفع شوند.
در ادامه این نشست علی فعله گری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه گردشگری جزو اولویت های توسعه استان قرار گرفته است، گفت: در سال 93 اداره کل میراث فرهنگی وضعیت بسیار مناسبی داشت و اعتبارات خوبی به این بخش اختصاص یافت.
وی افزود: به نسبت سال 92 مجموع اعتبارات ما در سال 93 با اختصاص 12 میلیارد تومان چهار برابر شد که البته ما در سال 93 14 میلیارد تومان هزینه کرده ایم.
وی تصریح کرد: در سال 93 بیش از 40 میلیارد تومان طرح از سوی این اداره کل معرفی شده است که به علت کمبود اعتبارات اجرایی نشده اند.
فعله گری در ادامه از افزایش درآمدهای اداره کل میراث فرهنگی در سال 93 خبر داد و گفت: با برنامه ریزی ها و کنترل هایی که انجام شد در سال گذشته بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان واریزی این اداره کل به خزانه بوده است که رتبه استان کرمانشاه را از 15 به چهارمین استان درآمدزای کشور بعد از استان های فارس، اصفهان و خراسان رضوی ارتقاء یافته است.
وی گفت: در پنج ماهه نخست سال جاری نیز 900 میلیون تومان درآمد ما از محل بلیط فروشی ها بوده است که در صورت تامین اعتبار برای اصلاح سیستم بلیط فروشی الکترونیک و حفاظت و روشنایی محوطه های بیستون و تاق بستان این درآمدها به دوبرابر سال گذشته افزایش می یابد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه اظهار کرد: با توجه به نگاه ویژه دولت و مدیریت ارشد استان به مقوله گردشگری و پتانسیل های کم نظیر کرمانشاه امیدواریم در آینده نزدیک با فراهم کردن زیرساخت ها شاهد تحولی در حوزه گردشگری استان باشیم.
گفتنی است، در چهارمین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، آخرین وضعیت بازار سنتی کرمانشاه و طرح مطالعه برنامه افق پنج ساله گردشگری استان مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

کد خبر 1394080910