به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان مازندران دلاور بزرگ نیا با اشاره به برپایی نمایشگاه ها و کارکاه های صنایع دستی در این مرکز تخصصی افزود:از این پس هنرمندان می توانند آثار خود را برای نمایش و همچنین معرفی نحوه کار و ساخت دست ساخته های خود را در این خانه به معرض دید علاقمدان بگذارند.
وی با بیان اینکه برای برپایی نمایشگاه ها و کارگاه های صنایع دستی در خانه رمدانی اولویت با رشته های بومی استان است گفت:این مرکز در راستای سیاست سازمان مبنی بر معرفی و ترویج صنایع دستی و هنرهای سنتی و بازریابی و سیاست های حمایتی از هنرمندان و صنعتگران برپا شده است
وی افزود:صنایع دستی از جمله جذابیت های گردشگری است که توسط گردشگران به ویژه گردشگران خارج جستجو می شود و با توجه به این فصل که به واقع فصل ورود گردشگران واقعی به مازندران است این مرکز تخصصی می تواند معرف خوبی برای این هنر صنعت بومی استان باشد.
وی همچنین بازدید از این کارگاه های صنایع دستی را برای گذران اوقات فراغت شهروندان به ویژه جوانان مفید ارزیابی کرد و تصریح کرد:وجود فضای اینچنینی که از مواد اولیه تا نحوه ساخت و پرداخت و ارایه محصول نهایی را به نمایش می گذارد بهترین نوع معرفی و آموزش و ترویج رشته های صنایع دستی و هنرهای سنتی است.
بزرگ نیا افزود:از این پس تمامی هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی می توانند برای حضور در این مرکز تخصصی و معرفی خود و دست ساخته های خود به معاونت صنایع دستی این اداره کل مراجعه کنند.
مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران نخستین قدم در احیای رشته های صنایع دستی به ویژه رشته های در حال فراموشی را معرفی این رشته ها و ترغیب به تولید آن برشمرد و گفت:با تولید این رشته ها و معرفی هنرمندان و صنعتگران به ویژه کسانی که کمتر معرفی شده اند می توان به احیای دوباره آن امیدوار شد.
بزرگ نیا از برنامه این معاونت برای معرفی رشته های در حال منسوخ شدن خبر داد و گفت:برای این مهم که یکی از وظایف سازمان در معاونت صنایع دستی است بسته های تشویقی چون تامین مواد اولیه ارزان،اختصاص تسهیلات با بهره کم و خرید آثار صنایع دستی و ایجاد فرصت های فروش در قالب نمایشگاه ها و یا صادرات از طریق شرکت های مجری لازم و ضروری است.
وی از برگزاری فیلم کرچال در سال جاری در معاونت صنایع دستی مازندران اشاره کرد و گفت:این رویدادهای فرهنگی برای معرفی بیشتر صنایع دستی در اذعان عمومی و جریان سازی در این زمینه تا تغییر نگرش هنرمندان صنایع دستی و صنعتگران برای کاربردی کردن این دست ساخته ها مطابق با سلیقه روز و یادآوری مردم برای استفاده دوباره از آن صورت می گیرد.
انتهای پیام/