طرح جامع گردشگري نيشابور تدوين مي‌شود

كارگروه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي در حالي ظهر امروز در فرمانداري نيشابور و با حضور محمد مقدوري معاون هماهنگي امور عمراني استانداري خراسان رضوي برگزار شد كه اين كارگروه با خبرهاي خوش و مصوبات بسيار خوب براي شهر نيشابور همراه است.

به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، اين كارگروه ظهر امروز با حضور معاون هماهنگي امور عمراني استانداري خراسان رضوي، مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، فرماندار نيشابور، جمعي از مديران و مسئولان استان و شهر نيشابور در فرمانداري اين شهربرگزار شد.

در اين جلسه محمد مقدوري معاون هماهنگي امور عمراني استانداري خراسان رضوي در سخناني با اشاره به اهميت نيشابور و سابقه فرهنگي و تاريخي اين شهرگفت: توجه به گردشگري و ميراث فرهنگي مي تواند راهكار مهم توسعه نيشابور باشد.
وي افزود: در خصوص توسعه گردشگري نيشابور تدوين و اجراي طرح جامع گردشگري يكي از مهمترين راهكارهاست و اين طرح به زودي تدوين مي شود.
وي افزود: در خصوص اجرايي كردن اين طرح نيازمند يك گام اساسي هستيم ضمن اينكه تشكيل يك سازمان اجرايي و نيز تامين مالي اجراي اين طرح از سوي بخش خصوصي و دولتي مي تواند به تدوين و اجرايي شدن اين طرح كمك كند.
معاون استاندار خراسان رضوي افزود: ضمن ينكه به نظر مي رسد تشكيل يك شركت سهامي عمده با مشاركت مردم و شهروندان نيشابور مي تواند كمك بزرگي به اجرايي شدن اين طرح داشته باشد.
وي افزود: براي پيشبرد كارها نيازمند انسجام بخشي و همدلي همه دستگاه ها هستيم و خوشبختانه شهر نيشابور با توجه به سابقه فرهنگي وتاريخي كه دارد مسير توسعه را به خوبي طي مي كند.
وي هم چنين در ادامه صحبت هاي خود با اشاره به ارائه طرح جامع گردشگري نيشابور توسط بخش خصوصي در اين جلسه گفت: اين طرح در جلسات بعدي نيز بررسي و بعد از تصويب در كارگروه تديون و اجرايي خواهد شد.
در ادامه اين جلسه، حسين زارع صفت مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي نيز دراين كارگروه  با اشاره به اهميت شهر تاريخي نيشابور و جايگاه اين شهر گفت: نيشابور شهر بزرگ و ترايخي و مهمي است كه بايد به اقتضاي جايگاه فرهنگي و تاريخي نيشابور براي اين شهر كار كرد.
وي گفت: ما وظيفه داريم ضوابط و دستورالعمل هاي مرتبط با ميراث فرهنگي  و آثار تاريخي را رعايت كنيم.
وي ادامه داد: از همكاري و فعاليت هاي بخش خصوصي در توسعه شهر نيشابور و در فعاليت هاي مرتبط با ماموريت هاي سه گانه اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي استتقبال مي كنيم.
وي در ادامه گفت: نيشابور يكي از شهرهاي مهم در حوزه گردشگري است و بايد موضوعات مهمي مانند پژوهش و انجام فعاليت هاي تحقيقي و آموزش براي سطوح مختلف اعم از مردم و مديران اين شهرستان مانند دهياران و بخشداران برگزار شود تا به توسعه گردشگري در نيشابور كمك كند.
وي در ادامه صحبت هاي خود با اشاره به ضرروت توسعه گردشگري در نيشابور افزود: به همين منظور به نظر مي رسد بايد كميته اجرايي گردشگري در اين شهرستان تشكيل شود.
زارع صفت هم چنين در خصوص احداث موزه در نيشابور افزود: در خصوص موزه هاي موضوعي بخش خصوصي مي تواند ورود پيدا كند اما در خصوص احداث موزه تاريخ و تمدن در نيشابور اين اداره كل برنامه هايي در خصوص احداث اين موزه دارد.
وي هم چنين به سابقه فرهنگي و تاريخي و آثار بي نظير باستاني در نيشابور اشاره كرد و افزود: محوطه تاريخي شادياخ يكي از مهمترين محوطه هاي تاريخي است كه در همين ارتباط شوراي راهبردي شادياخ نيزدر راستاي توسعه نيشابور تشكيل خواهد شد.
در اين جلسه هم چنين ابوالفضل مكرمي فر، مدير پايگاه پژوهشي منطقه تاريخي – فرهنگي نيشابور نيز در گزارشي به تشريح وضعيت تاريخي شهر نيشابور و سابقه فرهنگي وتاريخي اين شهر پرداخت.
وي هم چنين در صحبت هاي خود با اشاره به محوطه تاريخي شادياخ در نيشابور گفت: تبديل محوطه تاريخي شادياخ به سايت موزه در اداره كل موزه هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي وگردشگري تصويب شده است.
 
 
 

انتهای پیام/

کد خبر 1394081820