به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی خوزستان؛ علی محمد چهار محالی رئیس میراث فرهنگی شهرستان شوشتر در مورد نوع عملیات حفاظت و مرمت این خانه گفت: در فاز اول گذر این بنا، یک اطاق و جاهایی که نیاز مبرم به حفاظت داشت مورد کار قرار گرفت در فاز دوم اتاق های شمالی و فضای داخلی این عمارت مورد تجدید بنا قرار می گیرد.
چهار محالی افزود: این خانه از سکونت گاه های سنتی مردمان شوشتر در دوران قاجار در حاشیه محله دلدل و گذر تاریخی سنگفرش بنا شده،که این خانه یکی از عناصر مجموعه تاریخی افضل محسوب می شود.
این اثر فاخر در چهار طبقه (دو طبقه در بالا و دو طبقه در زیر زمین ) با تزیینات خاص یکی از زیبا ترین عمارت های شهرستان شوشتر است.
گفتنی است، تزییات بکار رفته در این خانه کچ بری تزیینات چوب گره چینی چوبی جحاری های فاخر و تزیینات اجری خوون چِنی زیبا است.
وی خاطر نشان کرد: خانه طبیب شوشتری در سال ۱۳۹۳ با شماره ۳۱۰۸۶ در فهرست آثار تاریخی ملی کشور قرار گرفته و به ثبت رسیده است.
این خانه قرار است به یک هتل رستوران سنتی در شوشتر تبدیل شود تا برای گردشگران داخلی و خارجی سکونت گاهی زیبا با فرهنگ وتمدن مردمان شوشتر باشد.
انتهای پیام/