به گزارش روابط عمومي، اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يزد در نشست محمدرضا نصيري معاون برنامه ريزي و سرمايه گذاري اين اداره کل و فرماندار شهر نمونه گردشگري تفت توضيحاتي درخصوص زيرساخت هاي گردشگري اين شهرستان به عنوان يکي از يازده شهر نمونه گردشگري ارائه گرديد و فرماندار تفت بر لزوم اختصاص اعتبارات ملي و استاني با همکاري فرمانداري و شهرداري جهت ايجاد تأسيسات گردشگري تأکيد کرد. همچنين مقرر گرديد فرمانداري و بخشداري شهرستان جهت ايجاد واحدهاي مستقل اقامتي در کل شهرستان تفت جانمايي لازم را انجام داده و جهت اقدامات بعدي به ميراث فرهنگي اعلام کنند.
معاون برنامه ريزي و سرمايه گذاري ميراث فرهنگي عنوان کرد: در اين نشست مقرر گرديد مطالعه شهرنمونه گردشگري اين شهرستان توسط پيمانکار به مرحله اجرا در آيد.
نصيري افزود: ايجاد و بهسازي سرويس هاي بهداشتي در دهستان هاي شهرستان تفت در اولويت قرار دارد که اميد است با همکاري فرمانداري، بسيج سازندگي و ميراث فرهنگي اقدام شود.
اين مقام مسئول تصريح کرد: با توجه به عدم وجود تأسيسات اقامتي ـ پذيرايي در دهستان نصرآباد نيز مقرر شد شرکت تعاوني دهياري ها با همکاري ميراث فرهنگي نسبت به ايجاد واحد اقامتي و پذيرايي در اين دهستان اقدام کند.
وي همچنين خاطرنشان ساخت: دو واحد بوم گردي با پيگيري هاي دهياري و بخشداري نيز ايجاد خواهد شد.
نصيري دهستان علي آباد با وجود داشتن قلعه اي تاريخي و زيبا که در نزديکي شاهراه يزد ـ شيراز قرار دارد را دهستاني با پتانسيل بالقوه گردشگري دانست و افزود: اميد است با همکاري شرکت تعاوني و شورا مطالعاتي در خصوص طراحي و ايجاد کمپ گردشگري در اين دهستان انجام شود.
معاون برنامه ريزي و سرمايه گذاري ميراث فرهنگي يزد درخصوص دهستان دهشير اظهار داشت: تبديل کاروانسراي موجود در دهستان دهشير به واحد بوم گردي و راه اندازي محل ارائه توانمندي هاي صنايع دستي با همکاري شورا، دهياري و بخشداري اين دهستان نيز از اولويت هاي در دست اجرا در دهشير است.
انتهای پیام/