دبیر ستاد اربعین حسینی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام از ایجاد پنج پایگاه صلواتی و توزیع بیش از 100 هزار پرس غذا در مسیر بازگشت زائرین ایام اربعین حسینی به استان ایلام خبر داد .
\"علی مومنی\" معاون توسعه مدیریت و دبیر ستاد اربعین حسینی با اعلام این خبر عنوان نمود در ایام اربعین حسینی با همکاری و مشارکت تأسیسات گردشگری و صنایع دستی و بسیج امکانات اداره کل و با حضور کلیه پرسنل ، خدمات بسیار مناسبی به زائرین عزیز اربعین حسینی ارائه شد.
وی افزود : با هزینه کرد اعتباری بالغ بر 100 میلیون تومان با ایجاد پنج پایگاه صلواتی در شهرستان های ایلام ، مهران ، چرداول بیش از 100 هزار پرس غذا – 150 هزار بطری آب معدنی - 250 هزار بروشور و یک تن آش نذری و 500 کیلو خرما و چای بصورت صلواتی در بین زائرین توزیع شد.
\"مومنی \" ادامه داد : دو نمایشگاه سوغات و توانمندی های استان در زمینه صنایع دستی و هنرهای سنتی در مهران و ایلام از دیگر برنامه های اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان می باشد که در ایام اربعین حسینی جهت بازدید زائرین گرامی مهیا و به بهره برداری رسید .
انتهای پیام/