پنجمين جلسه كارگروه تخصصي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، به رياست محمد مقدوري معاون هماهنگي امورعمراني استانداري خراسان رضوي با حضور مديران بخش دولتي و خصوصي با موضوع تهيه طرح جامع گردشگري نيشابور در دفتر معاونت هماهنگي امور عمراني استانداري خراسان رضوي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، در اين جلسه محمد مقدوري معاون هماهنگي امور عمراني استانداري خراسان رضوي، در سخناني با اشاره به اهميت نيشابور و ظرفيت هاي اين شهرستان در حوزه گردشگري اشاره كرد و گفت: نيشابور از قدمت بسيار بالايي برخوردار است و داراي ظرفيت هاي بي شماري در حوزه ميراث فرهنگي و نيز جاذبه هاي گردشگري است.

وي با اشاره به صنايع دستي موجود در نيشابور مانند و تراش سنگ هاي قيمتي و نيمه قيمتي از جمله فيروزه، از نيشابور به عنوان يكي از مهمترين شهرهاي داراي مزيت در حوزه صنايع دستي است.

وي گفت: ما نياز مند يك ارگان هستيم كه دو بخش دولتي و خصوصي را با يكديگر هماهنگ كند و در جهت اهداف رسيدن طرح گردشگري همكاري هاي بخش دولتي و خصوصي افزايش يابد لذا بر همين اساس بنياد توسعه گردشگري نيشابور تشكيل مي شود.

معاون هماهنگي امور عمراني استاندار خراسان رضوي در ادامه صحبت هاي خود با اشاره به اينكه تهيه طرح جامع گردشگري شهرستان نيشابور مي تواند به توسعه اين شهر در حوزه هاي مختلف كمك كند افزود: گردشگري داراي ظرفيت هاي بسيار بالايي است و مي تواند نقش مهمي در افزايش درآمد و ايجاد اشتغال داشته باشد.

در اين جلسه هم چنين حسين زارع صفت مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي نيز در سخناني با اشاره به اهميت نيشابور و برنامه ريزي هاي صورت گرفته براي تهيه طرح جامع گردشگري نيشابور گفت: اين اميدوراي وجود دارد كه با تهيه طرح جامع گردشگري نيشابور شاهد افزايش و توسعه بيش از پيش اين شهر مهم و تاريخي در استان باشيم.

وي گفت: بنياد توسعه گردشگري نيشابور در حقيقت بايد بنيادي باشد كه راهبردي باشد و متولي تنظيم سياست هاي دو بخش دولتي و خصوصي باشد.

وي افزود: اين بنياد نبايد وارد كار اجرايي شود بلكه سياستگذاري، هدف گذاري و برنامه ريزي باشد.

گفتني است در اين جلسه هم چنين تاكيد بر ضرورت انجام بازنگري و تدوين و تكميل طرح جامع گردشگري نيشابور انجام طرح مذكور تصويب گرديد.

 

 

انتهای پیام/

کد خبر 1394091823