250 خوراک سنتی در فارس شناسایی شد

کارگاه تخصصی شناخت اصول بودجه بندی ، کنترل بودجه و مدیریت سودآوری در صنعت هتلداری و غذا و نوشابه امروز 29 آذرماه در هتل بزرگ شیراز با حضور 50 نفر از مدیران هتل های استان فارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی فارس گفت : بی شک گردشگری رویداد، از جمله شاخه های گردشگری است که در استان فارس می تواند رونق بیشتری بگیرد زیرا در این استان رویداد ها و مناسبت های خاص و متفاوت و کم نظیری وجود دارد که کمتر به آن پرداخته شده است.

سید موید محسن نژاد در این کارگاه تخصصی گفت : یکی از انواع گردشگری ها ، گردشگری خوراک است که با توجه به تعداد تنوع غذاها ، آداب و رسوم و خوراک های سنتی و بومی که در هریک از شهرستان های فارس وجود دارد، این نوع گردشگری می تواند در این استان رونق بگیرد.

معاون گردشگری فارس افزود : گردشگری خوراک مقوله ای است که تا کنون به آن کمتر پرداخته شده  و از طرفی هم گردشگران بسیاری را از اقصی نقاط دنیا به سمت و سوی خود جلب می کند . به طوری که شاهدیم بسیاری از تورهای گردشگری خوراک در برخی از شهرهای دنیا رواج یافته و حتی برخی از گردشگران با هدف شناخت آداب و رسوم و خوارک های سنتی هر منطقه سفر می کنند .

وی گفت : شاید دومین جشنواره خوراک های سنتی فارس کمی دیر برگزار شد اما برپایی آن با هدف معرفی خوراک ها و آداب و رسوم هریک از شهرستان های فارس و زمان آن در وقت کم مسافر فرصت مناسبی برای توسعه گردشگری رویداد در این استان است . در واقع این جشنواره یک رویداد جدید اما موثر در فارس است که بی تردید به جذب بیشتر گردشگر می انجامد و از سویی توزیع سفر نیز کمک می کند چرا که گردشگران با آداب و رسوم و فرهنگ شهرستانهای مختلف فارس آشنا و ترغیب می شوند که به این مناطق سفر کنند . 

معاون گردشگری استان فارس تصریح کرد: زمانی در فارس یک هزار نوع آش طبخ می شده است اما گذشت زمان و تغییر سلیقه و ذائقه مردم منجر شد که این نوع خوراک ها منسوخ شود و هم اینک از تعداد این نوع غذا آماری در دست نیست اما آنچه که هست تعداد اندکی از این خوراک است که جشنواره خوراک های سنتی فارس یک فرصت مناسب برای معرفی و شناسایی خوراک ها است به طوری که در حال حاضر با گشایش این جشنواره و طبخ انواع خوراک ها به خصوص آش های سنتی استان 250 نوع خوراک شناسایی شده است که امیدواریم بتوانیم برای این غذاها پرونده ثبت در فهرست میراث ناملموس کشور تهیه کنیم.

محسن نژاد در بخش دیگری از سخنانش به ضرورت توجه به مقوله آموزش در حوزه گردشگری تاکید کرد و گفت : با توجه به اینکه شیراز یکی از شهرهای نمونه گردشگری کشور می باشد از این رو باید نوع خدمات و ارایه آن به درستی صورت گیرد و این امر تنها با توجه به مقوله آموزش میسر خواهد شد.

به گفته وی آموزش های تخصصی در حوزه گردشگری برای تمامی افرادی که در این حوزه فعالیت دارند ضروری است .

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس در ادامه اضافه کرد : برای جذب حداکثر گردشگران همچنین توزیع سفر در طول سال باید ارایه خدمات در تاسیسات و موسسات گردشگری مطلوب تر شود که یکی از راههای آن توجه به آموزش های تخصصی در این حوزه ها است.

بنابراین گزارش روز گذشته کارگاه تخصصی شناخت اصول بودجه بندی ، کنترل بودجه و مدیریت سودآوری در صنعت هتلداری و غذا و نوشابه در شیراز با حضور بیش از 850 نفر از مدیران هتل های استان فارس برگزار شد . 
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394092913