به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان آذربایجان غربی در این نشست ابتدا مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان ضمن خیر مقدم به مدعوین جلسه و با اشاره به توانمندیهای استان در زمینه گردشگری گفت : استان آذربایجان غربی به دلیل جغرافیای مناسب دارای مناطق بکر طبیعی و زیبا جاذبه های ارزشمند تاریخی ، زمنیه های متعددی برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری دارد.
جلیل جباری سرمایه گذاری در زمینه گردشگری را یکی از اولویت های اقتصادی استان مطرح و تصریح کرد : اگر تا دیروز نگاه استان به کشاورزی و صنعت بوده امروز باید به گردشگری بپردازیم و این واقعیت را قبول کنیم که گردشگری با طبیعت و انسانها همسو بوده و توسعه آن جهت حفظ طبیعت و انسانها می باشد.وی عدم معرفی مناسب استان به سرمایه گذاران را یکی از دلایل عدم توسعه این صنعت عنوان کرد و افزود : مهمترین مشکل ما عدم معرفی استان می باشد که متأسفانه تا کنون آنطور که در شان استان بوده آنرا به سرمایه گذاران و علاقه مندان معرفی کنیم .
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی و نائب رئیس مرکز خدمات سرمایه گذاری استان نیز در این جلسه ضمن قدردانی از تشکیل جلسه اظهار کرد : نیاز امروز استان بهره مندی از نظرات کارشناسی در زمینه سرمایه گذاری است و بایستی تمامی دستگاهها بتوانند به شکل کارشناسی شده فرصت های سرمایه گذاری خود را در این زمینه جمع آوری و ارائه کنند.
داود غفارپور با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه سرمایه گذاری تصریح کرد : ما آماده هستیم تا طرح های توجیهی فرصت های سرمایه گذاری را که دستگاههای مختلف احصاء کرده اند به پیمانکاران و سرمایه گذاران معرفی کنیم .
وی با قدردانی از مقام عالی استان افزود : خوشبختانه استاندار محترم استان و دفتر امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی به شکل ویژه پیگیر طرحهای سرمایه گذاری بوده و از آنها استقبال می کنند و امیدواریم با همکاری سه جانبه مرکز خدمات سرمایه گذاری ، دفترهماهنگی امور اقتصادی و امور اقتصادی ودارایی بتوانیم بستر های لازم را برای حضور سرمایه گذاران بویژه در زمینه گردشگری آماده کنیم .
نائب رئیس مرکز خدمات سرمایه گذاری استان همچنین گفت : ما درگام اول زمینه را برای سرمایه گذاران آماده کردیم تا افراد علاقه مند و پیمانکاران بتوانند راهنماییهای لازم را برای سرمایه گذاری در استان کسب کنند .
مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی نیز در این جلسه با تاکید به هم مرز بودن استان با کشور های عراق ، ترکیه و جمهوری آذربایجان گفت : اگر بخواهیم دنبال سرمایه گذاری باشیم بایستی از پتانسیل کشور های همجوار بهره برده و سرمایه گذاران کشور های همسایه را به استان آذربایجان غربی دعوت کنیم . وی اضافه کرد : گردشگری سلامت می تواند یکی از حوزه های مهم گردشگری استان باشد.
وی با اشاره به معرفی ایران بعنوان مقصد گردشگری در سال 2016 اظهار کرد : با توجه به معرفی کشورمان از سوی سازمان های بین المللی در سال میلادی جدید بعنوان مقصد گردشگری ، بایستی از فرصت به دست آمده در زمینه صنعت گردشگری بهره جسته و از سرمایه گذاران این بخش استفاده کنیم.
در انتهای این نشست مقرر شد تا جلسات مربوط به رفع موانع موجود بر سرراه سرمایه گذاران بخش گردشگری به شکل متوالی ادامه داشته و از همکاری و همدلی های دستگاهها برای رفع این موانع در جهت توسعه اقتصادی استان بهره برداری لازم بعمل آید .
انتهای پیام/