هرس کردن و برچیدن علفهای هرز و درختچههای خود رو(عرعر) برای حفاظت از بناها و پوشش طبیعی اصیل مجموعه کاخ سعدآباد، امری طبیعی و عادی است که هر ساله اتفاق میافتد.
محمدرضا کارگر، مدیر كل موزه ها و اموال منقول تاريخي در گفتگو با میراث آریا(chtn) افزود: کاخ موزه سعدآباد با مساحتی حدود 110 هکتار، بیش از 30 هزار درخت تاریخی را در خود جای داده است که یکی از مهمترین وظایف سازمان میراث فرهنگی و مدیریت این مجموعه، نگهداری و رفتار درست با این درختان است.
وی با اشاره به اینکه درختان تاریخی، هسته اصلی سعدآباد را شکل می دهند، یادآور شد: مبلمان محیطی سعدآباد با این درختان کهنسال شکل گرفته است و ما برای مراقبت از این مواریث طبیعی از بالاترین و بهترین توان تخصصی استفاده می کنیم.
کارگر تصریح کرد: با توجه به اینکه در دولت قبل ساختار آبیاری سعدآباد دچار به همریختگی شده بود با آغاز به کار دولت جدید، ما تمام تلاش خود را برای احیاء شبکه آبرسانی این مجموعه و حفاظت از درختان سعدآباد به کار بستیم و موفق شدیم بسیاری از درختانی را که در معرض آسیب بودند را احیاء کنیم.
مدیرکل امور موزهها ادامه داد: هرس کردن و برچیدن گیاهان و درختچههای خود رو(عرعر)، امری طبیعی و روشن در حوزه باغداری است که حتی در باغچه خانهها هم اتفاق میافتد، علفهای هرز و درختچههای مزاحم ممکن است از نظر یک فرد غیرمتخصص بخشی از طبیعت تلقی شود، اما در باغداری حرفهای به ویژه در فضاهایی به گستردگی مجموعه سعدآباد، برچیدن این درختچههای خود رو، لازم و ضروری است.
وی با بیان اینکه برچیدن درختچههای خود رو(عرعر)براساس نقشه باغداری حساب شده انجام شده است، یادآور شد: هرس علفهای هرز و درختچههای مزاحم که در کنار بناها و معابر سبز می شوند در جریان مدیریت سعدآباد امری طبیعی و عادی است که به منظور حفاظت از ساختمانها و پوشش طبیعی اصیل این مجموعه هر ساله اتفاق می افتد.
انتهای پیام/