به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ جلال تاجیک مدیرکل دفتر مناطق نمونه و زیرساخت های گردشگری سازمان در آیین آغاز عملیات اجرایی منطقه نمونه گردشگری و تفریحی دهکده آرامش در رفسنجان افزود: یکهزار و 168 منطقه نمونه گردشگری در کل کشور در دولت های نهم و دهم به تصویب هیات دولت رسید که با ساماندهی این مناطق، تعداد آنها به کمتر از 70 منطقه نمونه گردشگری تقلیل پیدا کرده است.
وی افزود: ما در حوزه هایی از جمله تامین اعتبارات زیرساخت های مناطق گردشگری در کشور و نیز ساماندهی مناطق گردشگری نمونه فعالیت می کنیم.
وی با اشاره به اینکه سالانه 300 میلیارد ریال اعتبار برای مناطق نمونه گردشگری در کشور اختصاص می یافت گفت: امسال 15 درصد از این اعتبار و بودجه اختصاص یافته است.
مدیرکل دفتر مناطق نمونه و زیرساخت های گردشگری با بیان اینکه صنعت گردشگری بهترین جایگزین برای نفت است تصریح کرد: گردشگری می تواند مرهم خوبی برای بسیاری از مشکلات جامعه باشد و باعث افزایش تفاهم در خانواده ها و افزایش سطح رضایت اجتماعی است.
وی گفت: باید برای سرمایه گذارانی که دغدغه بیکاری بین مردم را کاهش می دهند و با ایجاد شغل پایان بخش مشکل جامعه هستند، فرش قرمز پهن کرد.
وی افزود: استان کرمان از نظر آثار تاریخی و باستانی جایگاه ویژه ای در کشور دارد به طوری که نسبت به مناطق گردشگری در دیگر نقاط کشور بهتر است.
تاجیک تصریح کرد: زیرساخت های هوایی استان کرمان نسبت به استان های دیگر بهتر است و این در رفت و آمد گردشگران داخلی و خارجی تاثیر دارد به طوری که از تهران به چندین شهرستان استان کرمان در هفته پرواز انجام می شود.
وی گفت: روستای صخره ای میمند در شهربابک که امسال در یونسکو به ثبت جهانی رسید گردشگران خارجی و داخلی را می تواند به خود جذب کند.
وی با اشاره به اینکه برای کمپ گردشگری میمند شهربابک سه میلیارد ریال بودجه ابلاغ می شود افزود: رفسنجان با وجود شخصیت برجسته آیت الله هاشمی رفسنجانی طی سال های طولانی به شهرستان معروف در دنیا تبدیل شده است و امیدواریم مردم این منطقه در کنار تولید محصول ارزآور پسته به صنعت گردشگری هم روی بیاورند.
تاجیک افزود: امیدواریم فاز اول منطقه نمونه گردشگری و تفریحی دهکده آرامش در رفسنجان زمستان سال 95 به بهره برداری برسد.
یکی از سرمایه گذاران ایجاد این منطقه نمونه گردشگری در رفسنجان نیز گفت: 16 هزار هکتار زمین از طریق امور اراضی برای این منطقه واگذار شده است و برای ایجاد این منطقه 300 میلیارد ریال هزینه می شود.
حسین جمالی با اشاره به اینکه این طرح برای 150 نفر اشتغالزایی می کند افزود: تاکنون 20 میلیارد ریال برای اخذ مجوز و مدارک لازم، ایجاد زیرساخت های آب و برق و تهیه نقشه ها و سایر اقدامات صرف شده است.
وی بیان کرد: فاز اول این مجموعه تا سال آینده و فاز دوم آن تا دو سال دیگر تکمیل می شود.
انتهای پیام/