به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری سازمان در اجلاس بین المللی هوانوردی تهران ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد همزمان با آغاز دوره پسا تحریم گفت: ما اعتقاد داریم که فضای ایجاد شده جدید تاثیر بسزایی درحوزه صنعت و اقتصاد کشور به ویژه اقتصاد گردشگری خواهد داشت و چنانچه این دوره با حضور فعال ناوگان حمل و نقل هوایی در بازارهای جهانی همراه شود؛ بی شک با تجهیز و به روز شدن یکی از مهم ترین زیرساخت های مورد نیاز صنعت گردشگری کشور تسریع در توسعه، قابل پیش بینی خواهد بود.
وی با بیان اینکه برگزاری این اجلاس موجب اعتبار صنعت هوانوردی کشورمان آن هم در شرایط نوین ارتباطات جهانی خواهد شد؛ افزود: اثرات متقابل دو صنعت هوانوردی و گردشگری کشور از طریق ارائه خدمات سریع، ارزان و مطمئن و نیز گرایش هر چه بیشتر گردشگران از سیستم حمل و نقل هوایی موجب رشد همزمان شده است و سهولت سفر و متقابلا درآمدزایی و افزایش توان مالی شرکت های هواپیمایی را به دنبال خواهد است.
رحمانی موحد همچنین در تشریح اهمیت صنعت حمل ونقل هوایی در توسعه گردشگری کشور اظهار کرد: در 9 ماه نخست سال جاری بیش از 4 میلیون و 160 هزار گردشگر ورودی با رشد 5 درصدی نسبت به سال گذشته به کشور وارد شده اند که از این تعداد بیش از 1 میلیون و 360 هزار نفر یعنی 7/32 درصد از حمل و نقل هوایی استفاده کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: آمار استفاده گردشگران از ناوگان حمل ونقل هوایی نسبت به سال گذشته 12 درصد رشد داشته است و این در حالیست که استفاده از سیستم جابه جایی زمینی و دریایی با رشد منفی همراه بوده است؛ لذا این شرایط، اهمیت و جایگاه صنعت حمل و نقل هوایی و شرکت های فعال این حوزه در صنعت گردشگری ایران را نشان می دهد.
معاون گردشگری در ادامه با اشاره به اینکه حمل و نقل هوایی موتور محرکه توسعه صنعت گردشگری در کشور به شمار می آید؛ افزود: این اهمیت الزام سرمایه گذاری و نیاز ما در بخش زیربنایی ساخت و تاسیس هتل های فرودگاهی، ترمینال ها، فرودگاه های کم هزینه و خطوط هوایی با در نظر گرفتن توجیه اقتصادی، نمایان می سازد.
وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت های اشاره شده به عنوان بخشی از زنجیره خدمات گردشگری به شمار می آید؛ ابراز امیدواری کرد: امید است همکاری های فرابخشی در صنعت گردشگری و صنایع هوانوردی بتواند افزایش رفاه و ایمنی گردشگران ونیز ارتقای سطح استانداردهای کمی و کیفی مورد نیاز منجر شود.
رحمانی موحد در پایان خطاب به مدعوین خارجی حاضر در نشست با تاکید بر اینکه آنها مهمان سرزمینی کهن با تاریخ سراسر شگفت آفرین و با عظمت شده اند؛ گفت: طی ماه های اخیر مقامات عالی رتبه بسیاری از کشورها در ایران حضور یافته اند که این امر نشان دهنده جایگاه بین المللی ایران است.
انتهای پیام/