حضور ویژه صندوق احیاء در  نمایشگاه گردشگری، فرصتی برای سرمایه گذارن است

معاون سرمایه گذاری صندوق احیاء، با تأکید بر فرصت اثربخش  و ارزنده نهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته، حضور ویژه صندوق احیاء در این نمایشگاه را فرصتی ارزنده برای استفاده سرمایه گذاران، بهره برداران و سایر بخش های مرتبط با احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی خواند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی(صابتا)، علی کاظمی، با تأکید بر اینکه صندوق احیاء امسال در نمایشگاه یک سالن مجزا با مساحتی بالغ بر 3000 متر را برای شناساندن ظرفیت های خود  و بهره برداران، اختصاص داده است، افزود: با توجه به اینکه این نمایشگاه با موضوع خانه ایرانی برپا خواهد شد، صندوق احیاء نیز در نظر دارد با تکیه بر استراتژی ارتباط با سرمایه گذاران و مخاطبان، فرصت های سرمایه گذاری و ظرفیت ها و توانمندی های موجود صندوق را در اختیار جامعه مخاطب خود قرار دهد.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی صندوق احیاء تعامل سازنده با رسانه های ارتباط جمعی و نشریات تخصصی است، افزود: این  نمایشگاه فرصتی را فراهم می سازد که بهره برداران بتوانند تجارب خود را در اختیار یکدیگر قرار دهند و همچنین بسته های سرمایه گذاری نیز با اتکا به انتقال تجارب میان بهره برداران و داوطلبان سرمایه گذاری به نحو شایسته مورد اطلاع رسانی قرار می گیرد.
کاظمی ادامه داد: ما  در تلاشیم که در طول برگزاری نمایشگاه میان بهره برداران و شرکت های خدمات گردشگری ارتباط اثربخش را برقرار کنیم و با ایجاد تعامل چند سویه میان بهره برداران، سرمایه گذاران، پیمانکاران تخصصی و NGO  ها بیشترین سطح بهره وری را برای صندوق احیاء و بخش های مرتبط با آن ایجاد کنیم.
معاون سرمایه گذاری صندوق احیاء در تشریح  نحوه حضور این صندوق در نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته، افزود: صندوق احیاء سالن 35 محل دائمی نمایشگاه های تهران، را در اختیار دارد که در این سالن علاوه بر غرفه صندوق احیاء 25 غرفه دیگر نیز حضور فعال دارند.
وی تصریح کرد: از جمله غرفه هایی که در سالن صندوق احیاء حضور دارند می توان به ابرکوه یزد، خانه یزدان پناه، باغ نمیر تفت، هتل آپادانا شیراز، سعد السلطنه قزوین، حمام گپ، کاروانسرای گبرآباد، هتل لاله یزد، خانه مستوفی شوشتر،کاخ شهرستانک، کاروانسرای مرنجاب و همچنین سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان و شهرداری کاشان اشاره کرد.
کاظمی  ادامه داد: مجموعه های تخصصی نظیر  شرکت تجهیزگستر آرت من، صنایع دستی جم، چوب سبز و NGO هایی نظیر بنیاد بادگیر، انجمن نقش جاوید و انجمن دوستاران یادمان ها و همچنین جامعه معماری داخلی ایران، دانشکده معماری شهید بهشتی و دانشکده معماری دانشگاه هنر نیز حضور دارند.
معاون سرمایه گذاری صندوق احیاء، افزود: همچنین یک غرفه نیز به عنوان میراث ناملموس به دفتر منطقه ای یونسکو اختصاص داده شده و در ایام برگزاری نمایشگاه آیین ها و موسیقی که در فهرست ثبت جهانی میراث ناملموس قرار گرفته اند،به مخاطبان ارائه خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به بسته های تبلیغاتی  و اطلاع رسانی که توسط صندوق احیاء تهیه شده است، خاطر نشان کرد: کتاب معرفی صندوق احیاء، کتابچه فرصت های سرمایه گذاری صندوق همچنین مستند ها و بروشور های معرفی صندوق  همه و همه فضایی را پیش روی صندوق قرار خواهد داد که بتوان با اقدامات مناسب و به هنگام ظرفیت منحصر به فرد صندوق احیاء را معرفی کرد.

 

انتهای پیام/

کد خبر 1394112441