به گزارش ستاد خبری صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی در حاشیه نمایشگاه بین المللی گردشگری دبستانی، افزود: بحث حضور جدی مجامع دانشگاهی در کنار صندوق احیا نباید به گونه ای باشد که تصمیم گیری پس از مشورت با مجامع دانشگاهی به گونه ای دیگر باشد.
به گفته عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر در میدان تاریخی مشق تهران تا وقتی نظرات مجامع دانشگاهی در مرمت و احیای بناهای تاریخی عملیاتی نشود، احیاء و مرمت بناهای تاریخی خروجی نخواهد داشت.
وی افزود: هم صندوق و هم دانشگاه به بازوی مشورتی دانشگاهی نیاز دارند.
به گفته عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر، دانشگاه های هنر می توانند به عملیاتی شدن طرح های مرمتی کمک کنند.
او با اعلام این که جامعه دانشگاهی برای نخستین بار در کشور به دعوت صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی در حاشیه نهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران حضور یافتته است افزود: یکماه قبل از طرف رییس صندوق احیا نامه ای به دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر ارسال و از این دانشگاه برای حضور در سالن صندوق احیا دعوت شد که استقبال خوبی از این دعوت شد.
دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر در عمارت قزاقخانه مربوط به دوره پهلوی اول و دوم در میدان مشق و در منطقه 12 تهران واقع شده است. مهمترین ویژگی دانشگاه هنر قرار گرفتن تمامی رشته های هنری در یک بافت تاریخی است. درهای محوطه قزاقخانه باز است و مردم می توانند از آن عبور کنند.
عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر، اعلام کرد: این دوره از نمایشگاه از نهادهای آکادمیک دعوت شد که حضور داشته باشند و با نگاه جدید سازمان میراث فرهنگی به توسعه پایدار در مقوله احیا و مرمت بناهای تاریخی موجب هم افزایی با جامعه دانشگاهی است.
انتهای پیام/