یدالله جعفری در گفت وگو با ستاد خبری صندوق احیا و بهره برداری اماکن تاریخی و فرهنگی افزود: ابنیه تاریخی هویت فرهنگی ایران را در طول تاریخ نشان می دهد و نگهداری از این آثار از برنامه چهارم نیز مورد توجه کارشناسان بود.
جعفری گفت: آنچه مهم است اصالت و ریشه های تاریخی است که به مثابه درختی تنومند در اعماق هویت ایران ریشه دوانده و با تکیه بر همین ریشه می توان در تندباد حوادث خود را حفظ کرد.
مدیرکل حوزه ریاست سازمان میراث فرهنگی تاکید کرد: همه مواریث باقی مانده از گذشته مهم هستند و از آن جا که نقش هنر در دوره های تاریخی برای ما افتخارآمیز است باید در حفاظت از آن ها کوشا بود.
به گفته مشاور رییس سازمان میراث فرهنگی، اگر به بناهای تاریخی رسیدگی نشود این بناها در حوادث طبیعی از بین خواهند رفت همانطور که پیشتر این اتفاق افتاده است.
وی گفت: بیش از یک میلیون اثر تاریخی در کشور شناسایی شده که باید برای حفظ آن ها تلاش شود.
جعفری ادامه داد: حفظ آثار شناسایی شده تنها از سوی دولت ممکن نیست و مردم بهترین نگهداری کننده از اماکن هستند.
یدالله جعفری افزود: صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی براساس اصالت هایی که دارد می تواند مردم را بیشتر با مواریث تاریخی و کابری ابنیه تاریخی آشنا کند.
وی، گفت: نهضت واگذاری بناهای تاریخی که طی دو سال اخیر در کشور شکل گرفته موجب اشتیاق مردم برای ورود به عرصه سرمایه گذاری در ابنیه تاریخی شده است.
جعفری گفت: نهضت واگذاری بناهای تاریخی موجب می شود در آینده نزدیک شاهد نجات ابنیه تاریخی از تخریب ها توسط بخش خصوصی و مرمت و حفاظت خوب از آن ها باشیم.
به گفته مدیر حوزه ریاست سازمان میراث فرهنگی، صندوق احیاء نقش نخست را در نهضت واگذاری بناهای تاریخی دارد.
وی افزود: شرایط به گونه ای شده که شهرداری ها که خودشان زمانی متقاضی گرفتن اماکن و ابنیه تاریخی بودند متقاضی واگذاری بناهای تاریخی در اختیار خود به صندوق هستند.
انتهای پیام/