دبیرخانه ملی نگاره های چوبی كشور در ارومیه راه اندازی می شود

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: دبیرخانه ملی نگاره های چوبی كشور در ارومیه راه اندازی می شود.

\n
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ،  صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان غربی ؛ بهمن  نامور مطلق در مراسم تجلیل از برگزیدگان  دوازدهمین دوسالانه نگاره های ملی چوبی که  در ارومیه برگزار شد با اعلام این خبر گفت: آذربایجان غربی  ظرفیت های بالا و سابقه درخشانی در زمینه صنایع چوبی دارد و با توجه به مستنداتی که مدیرکل استان ارائه کرد ،  در میان چندین استان داوطلب دیگر ،  میزبانی دوازدهمین دوسالانه نگاره های چوبی کشوربه این استان داده شد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور ضمن قدردانی  از مقامات و مسئولان استان آذربایجان غربی  در برپائی این دوسالانه  افزود: قصد ما این است که دبیرخانه دائمی این دوسالانه را در این استان مستقر سازیم و ارومیه را بعنوان شهر تخصصی رشته چوب در کشور معرفی شود.
وی  با بیان این نکته که کار کردن بر روی چوب و ساخت آثار چوبی دلنشین و روح نواز است گفت : آثار و محصولات چوبی گرما بخش زندگیست و ما باید در زندگی روزمره مان از دکوراسیون و نمادهای چوبی ،  بیشتر استفاده کنیم و شهر ارومیه باید در این زمینه پیشرو باشد.
 معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با مثبت ارزیابی کردن دوازدهمین دوسالانه ادامه داد: پیشنهاد ما این است که مدیرکل استان و همکارانشان رایزنی های لازم را برای ایجاد یک مرکز تحقیقات فنی و تخصصی در رشته چوب در ارومیه انجام دهند.
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی نیز در این مراسم به اهداف برگزاری این دوسالانه اشاره کرد و افزود : از جمله اهداف این جشنواره تبادل فن و هنر بین هنرمندان صنایع دستی کشور و کمک به بازاریابی و فروش است و امیدوارم این نمایشگاه بتواند به خودباوری و شکوفائی هرچه بیشتر هنرمندان صنایع دستی استان کمک کند و جایگاه واقعی خویش را بازیابند.                              
جلیل جباری در خصوص اقدامات اداره کل در حوزه صنایع دستی اضافه کرد: اخیرا\" یکی از ابنیه تاریخی ارومیه را جهت فعالیت هنرمندان صنایع دستی اختصاص داده ایم و درصدد هستیم تا زمینه ایجاد یک تشکل تخصصی در حوزه صنایع دستی فراهم کنیم ؛ همچنین هنرمندان و صنعتگران فعال را جهت دریافت تسهیلات به صندوق کارآفرینی کشور معرفی میکنیم. 
وی ادامه داد: در حوزه ثبت و معرفی نیز اخیرا توانستیم دانش و فن مهارت های منبت چوب استان را در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت برسانیم.
در پایان این مراسم به دوازده نفر از صاحبان آثار که توسط هیئت داوران انتخاب و معرفی شدند  ، چوایز نفیس ، لوح تقدیر و تندیس دوسالانه اعطا گردید.

انتهای پیام/

کد خبر 1394120521