به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، خوراک یکی از مهمترین بخش های هر فرهنگی محسوب می شود. با توجه به شرایط اقلیمی، نوع زندگی مردم و دسترسی به مواد اولیه غذایی، فرهنگ خوراک نیز متفاوت است.
انواع آش ها، خورش ها و نیم چاشت هایی که در هر قوم و شهر به عنوان خوراکی های نوروزی شناخته می شود بخشی از رسوم و داشته های هویتی خوزستان در بخش نوروز به شمار می آید.
خوراکی های سنتی همیشه بخش جالب توجهی برای معرفی فرهنگ مردم بشمار می آیند. معرفی و آموزش تهیه و پخت برخی از غذاهای بومی آبادان به بازدید کنندگان در این رویداد نوروزی اتفاق افتاده است. از انواع غذاهایی چون قلیه ماهی، مگشت، صبور، پلو میگو و... و شیرینی های بومی مانند بامیه، معسل ه، لگیم آت و...است.
در بخش های شمالی خوزستان انواع کلوچه ها و در جنوب خوزستان با انواع غذاهای دریایی می توان بخشی از این خوراکی های منحصربه فرد و ریشه دار در رسوم نوروز خوزستان را معرفی کرد.
انتهای پیام/