ناظر و نماینده تام‌الختیار ستاد خدمات سفر کشور گفت: استان کرمانشاه ظرفیت ویژه‌ای برای راه‌اندازی اقامتگاه‌های بوم گردی و توسعه گردشگری روستایی دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، محمدعلی فیاضی، در جلسه ستاد خدمات سفرهای نوروزی استان که امروز (شنبه 29 اسفند ماه) در محل سالن جلسات حوزه معاونت سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارکرد: سال 94 برای ایران اسلامی در حوزه های مختلف کاری دارای اهمیت ویژه‌ای بود چراکه موضوع به‌نتیجه رسیدن برجام و برگزاری دو انتخابات مهم و سرنوشت‌ساز را داشتیم.

وی ادامه داد: برای توسعه، فاکتورهای مختلفی از جمله؛ توسعه سیاسی، توسعه اقتصادی، نگاه ویژه به بهداشت، محیط زیست و ... وجود دارد اما همه این ابزارها در نهایت می‌خواهند به ایجاد نشاط، رفاه و حس سادابی در کشور ختم شوند. بنابراین توسعه گردشگری می تواند شرایطی را فراهم آورد که از قبل آن بتوان به دیگر مسائل نیز رسید.

مدیرکل دفتر همکاری و توافقات ملی گردشگری گفت: یکی از مسائلی که ما در قالب برنامه ششم توسعه داریم این است که باید در پایان این برنامه تعداد گردشگران ورودی به کشور به بیش از 25 میلیون نفر برسد.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین برای تحقق این مهم ترمیم و توسعه ناوگان هوایی کشور یکی از اصلی‌ترین اموراتی بود که باید انجام می‌گرفت گرچه انتقاداتی را هم به همراه داشت اما واقعیت آن است که این اقدام در راستای توسعه همه جانبه کشور صورت گرفته است.

فیاضی در ادامه به نگاه ویژه دولت یازدهم به توسعه گردشگری روستایی اشاره کرد و گفت: از مجموع 48 هزار روستای کشور حدود سه هزار روستا در استان کرمانشاه وجود دارد که بسیاری از این روستاها توان و ظرفیت پذیرش گردشگر را دارند.

وی خاطرنشان کرد: جدا از جاذبه های طبیعی و انسان ساخت، مهمترین جاذبه هایی که برای گردشگر امروز وجود دارد بحث اثرات ناملموسی است که مهمترین آنها تنوعات فرهنگی، قومی و آداب و رسوم است. که این مهم را به زیبایی هرچه تمام تر می توان در روستاها دید.

این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: با شروع به کار دولت یازدهم دستورالعمل راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی اجرا شد و تاکنون 205 اقامتگاه بوم گردی در سطح کشور راه‌اندازی شده است.

فیاضی یادآورشد: ظرفیت توسعه اقامتگاه‌های بوم گردی در استان کرمانشاه وجود دارد اما متاسفانه تاکنون در این راستا حرکت مثبتی صورت نگرفته است که انتظار می رود این استان در این بحث نیز ورود جدی تری داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: براساس آنچیزی که وزارت کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده برای ایجاد هر شغل نیاز به 300 میلیون تومان سرمایه هست و این درحالی است که برای ایجاد هر شغل در حوزه نفت و پتروشیمی به بیش از یک تا دو میلیارد تومان اعتبار نیاز است اما در بحث گردشگری و راه‌اندازی اقامتگاه های بوم گردی می توان با هزینه کردن تنها 20 میلیون تومان برای چند نفر شغل ثابت و پایدار ایجاد کرد.

ناظر و نماینده تام‌الختیار ستاد خدمات سفر کشور گفت: با صندوق کارآفرینی و امید تفاهم نامه‌ای را منعقد کرده‌ایم که در قالب آن این صندوق وام چهاردرصد تا سقف 100 میلیون تومان به راه‌اندازی اقامتگاه‌های بوم گردی تسهیلات ارائه می دهد.

وی همچنین تاکید کرد: یکی دیگر از ظرفیت‌هایی که استان کرمانشاه دارد این است که با چادرهای عشایری نیز می توان اکوکمپ های بوم گردی را راه اندازی کرد که یقینا برای گردشگران خارجی می تواند دارای جذبه‌ای ویژه باشد.

فیاضی همچنین از برگزاری همایش گردشگری روستایی در اردیبهشت سال 95 در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: در قالب این همایش باید کلیه دهیاران، بخشداران و فرماندارن استان را توجیه کنیم که می توان در حوزه گردشگری روستایی حرکات اثربخشی را انجام داد.

وی تاکید کرد: همچنین نیاز است که تورگردانان و اصحاب رسانه های حوزه گردشگری کشور را در قالب تیم هایی به روستاهای دارای ظرفیت توسعه گردشگری فرستاد تا شرایط را برای معرفی هرچه بیشتر آنها فراهم آورد.

این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: پیش بینی ما این است که در سال 95 شاهد گشایش‌های بهتر و بیشتری در حوزه اعتبارات ملی باشیم که در آن صورت می توان حرکات اثربخش بیشتری در حوزه گردشگری به ویژه گردشگری روستایی انجام داد.

انتهای پیام/

کد خبر 139412299