به گزارش روابط عمومي، امورفرهنگي و اجتماعي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يزد، این جشنواره با حضور 45 نفر شرکت کننده در رشته غذاهای محلی و صنایع دستی و با هدف احیا و ترویج غذاهای سنتی و سالم به ویژه در زمان سفر و یزدگردی آغاز به کار کرد.
همچنین در راستای این جشنواره مسابقه ای برای احیاگران غذاهای اصیل یزد برگزار می شود، همچنین در روز دهم فروردین به عنوان روز غذاهای مخصوص بیماران دیابتی، غذاهایی مختص این بیماری پخت خواهد شد.
شایان ذکر است: این جشنواره که در یکی از محلات تاریخی شهر یزد به نام شاه ابوالقاسم برگزار می شود، راهکاری است برای آشناسازی مردم و مسافران با مناطقی از بافت تاریخی که در بین عموم کمتر شناخته شده هستند.
گفتنی است: این جشنواره که از روز اول فروردین ماه آغاز شده است تا یازدهم فروردین ماه، همه روزه برای بازدید علاقمندان و مسافران برپا می باشد.
انتهای پیام/