به گزارش روابط عمومی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، ابراهیم کریمی در خصوص اقدامات لازم برای ماندگاری مسافر اظهار داشت: با توجه به عدم ماندگاری مسافر در استان طی سال گذشته، برنامه ریزی کوتاه مدت و بلندمدت در دستورکار مسئولان استان قرار گرفت.
دبیر اجرایی ستاد هماهنگی خدمات سفر استان گلستان ادامه داد: به منظور معرفی استان سه اقدام شاخص طی سال گذشته انجام شد، نخست آنکه بازدیدی برای مدیران تورهای کشوری از استان انجام شد که در این بازید سه روزه توافقاتی میان مدیران تورها و هتل های استان صورت پذیرفت.
کریمی در تشریح اقدام دوم گفت: از سوی دیگر سال گذشته استان گلستان میزبان طبیعت گردان کشور بود. اقدام سوم نیز برگزاری همایش بزرگ در ارتباط با آمادگی روستاهای استان با موضوع بوم گردی بود.
دبیر اجرایی ستاد هماهنگی خدمات سفر استان گلستان افزود: افزایش تعداد مسافرین طی روزهای منتهی به سال جدید و روزهای ابتدایی نوروز نشان می دهد که بازخورد اقدامات خود را دریافت کرده ایم و قطعا این استقبال گسترده انگیزه مضاعفی برای پیشبرد و تسریع اقدامات بلندمدت به ما می دهد.
کریمی در رابطه با برنامه های بلندمدت پیش بینی شده اظهار داشت: مسائل زیرساختی همچون موضوع هتل ها، طی سال گذشته همه هتل های بلاتکلیف، تامین اعتبار شدند و اکنون هیچ هتلی معطل تسهیلات نیست.
وی افزود: تسریع در روند اجرایی شدن پروژه هایی که سبب ماندگاری مسافران شود از دیگر اقدامات و برنامه های بلندمدت در دستور کار این استان است به عنوان مصداق هایی از این پروزه ها می توان به تله کابین علی آباد که از آبشار کبودبال می گذرد و یا تله کابین و شهربازی مدرن گرگان اشاره داشت.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، در حوزه سواحل نیز چند پروژه با مشارکت سرمایه گذاران خارجی در دستور کار است که با برطرف شدن موانع اداری به سرعت به مرحله اجرایی می شود.
دبیر اجرایی ستاد هماهنگی خدمات سفر استان گلستان همچنین با اشاره به برنامه های لحاظ شده برای نوروز 95 تاکید کرد: نوروز سال گذشته جشنواره های متمرکزی در مورد بحث اقوام در سطح استان برگزار شده که با توجه به استقبال قابل توجه گردشگران، امسال این جشنواره ها به شهرستان های بیشتری تسری پیدا کرد علاوه بر آن نمایشگاه های صنایع دستی و سوغات نیز در نقاط مختلف استان برپا شد.
انتهای پیام/