دبیر اجرایی ستاد خدمات سفر استان کهکیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای نوروز جشن هایی با نام هفت سین ماندگار در پنج شهرستان چرام، کهکیلویه،گچساران، باشت و یاسوج برگزار شده است.

به گزارش ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، محمود باقری درباره هدف برنامه هفت سین ماندگار، اظهار داشت: این جشن ها با هدف معرفی آداب و رسوم و انتقال میراث فرهنگی این استان برگزار می شود.

وی تاکید کرد: این استان با 300 جاذبه گردشگری و موقعیت توپوگرافی در جذب گردشگر موفق بوده است.

دبیر اجرایی ستاد خدمات سفر کهکیلویه و بویراحمد با اشاره به تنوع جاذبه های تاریخی این استان افزود: برخی از این آثار از جمله سنگ نوشته های «تنگ سولک» متعلق به دوره اشکانی، پل شاه نشین مربوط به دوره اشکانی و بافت تاریخی شهر دهدشت یادگار دوره صفویه جلوه ای از جاذبه های تاریخی است. به علاوه وجود 300 بقعه متبرکه و گل سرسبد اماکن مقدس حرم بی بی حکیمه (س) خواهر بلافصل امام رضا (ع) میعادگاه دلدادگان اهل بیت عصمت و طهارت در ایام نوروز است.

باقری افزود: سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهکیلویه و بویراحمد برای ترویج فرهنگ سنتی و آیین و رسوم  این استان در مبادی ورودی و مناطق گردشگری، نمایشگاه و جشنواره های فرهنگی برگزار  می‌کند.

وی با اشاره به اینکه سال های گذشته برای معرفی جاذبه های گردشگری شهرستان ها کتابچه جداگانه ای تهیه می شد، گفت: امسال یک کتابچه واحد و لوح فشرده در سطح استان تهیه و توزیع شد.

دبیر اجرایی ستاد خدمات سفر کهکیلویه و بویراحمد تاکید کرد: گردشگران می­توانند با مراجعه به پرتال اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان از جاذبه های کهکیلویه و بویراحمد آگاه شوند.

باقری در ادامه با اشاره به تعداد اسکان مسافران نوروزی، گفت: در هشت روز نخست نوروز 95، هشتصد هزار نفر در هتل ها و ستادهای اسکان این استان اقامت داشتند.

وی تاکید کرد: با پیش بینی های انجام شده توسط ستاد خدمات استان، سالن های سرپوشیده برای اسکان مسافران در روزهای بارانی تدارک دیده شده اند

انتهای پیام/

کد خبر 1395011237