به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، مدیرکل میراث فرهنگی استان در این جشنواره گفت: مادران پیام آوران مهر، عاطفه و انسان دوستی هستند که باید قدردان زحمات این بزرگان به عنوان سرمایه های جامعه باشیم.
رمضانی با اشاره به وجود سیره عملی و فرهنگ متعالی در زندگی حضرت زهرا (س) افزود: باید به ترویج فرهنگ فاطمی و احیای آن در جامعه بپردازیم.
وی با بیان اینکه تاریخ خراسان جنوبی به مهمان داری و مهمان پذیری شهرت داشته است گفت: باید خصلت نیکو و آموزه های دینی که تقویت خوب میزبانی را به همراه داشته است را ترویج دهیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: در استان ظرفیت های بسیار خوبی در بخش آثار فرهنگی و تاریخی وجود دارد، می تواند یکی از مقصدهای گردشگری داخلی و خارجی در کشور باشد.
رمضانی افزود: کار میراث فرهنگی، کاری دسته جمعی است و تنها از عهده میراث فرهنگی ساخته نیست و نیاز به همکاری همه افراد جامعه می باشد.
وی اظهار کرد: جاذبه های گردشگری باید با همکاری همه دستگاه های ذیربط به خوبی معرفی شود تا خراسان جنوبی به استانی میهمان پذیر تبدیل شود و توسعه صنعت گردشگری و جذب گردشگر در استان می تواند باعث توسعه اقتصادی در شرق کشور شود.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: خانواده کانون اصلی مهرورزی است و مادران منبع آسایش، آرامش و امنیت خانواده هستند.
مژگان شریفی افزود: زنان نقش بسیار مهم در جامعه دارند، مهمترین آن تحکیم بنیان خانواده است، زنان ما باید از حضرت فاطمه (س) در تمامی شئون زندگی الگو بگیرند.
وی اظهار کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) در عرصه سیاسی و اقتصادی جامعه نقش بسیار مهمی داشتند و منبع آرامش برای خانواده بودند، آن حضرت الگوی زن مسلمان هستند.
گفتنی است: اجرای آیین گندم درو، رقص و ساز محلی، مجمع بازی و ... ( توسط گروه های صحرا و نوای کویر خاوران)، تقدیر از خانواده شهدا، بانوان پیشکسوت صنایع دستی، بانوان اداره کل میراث فرهنگی استان و .... از جمله برنامه این جشنواره بود.
لازم بذکر است: این مراسم با استقبال گسترده و پرشور مردم همراه بود.
انتهای پیام/