معاون صنایع‌دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان با بیاناینکه در استان همدان 242 غرفه صنایع‌دستی برپا شد، گفت: یک میلیارد و400 میلیون تومان فروش صنایع‌دستی در این ایام بوده است.
علیرضا قاسمی اظهار کرد: استان همدان در کنار جاذبه‌های گردشگری درراستای غنی‎سازی اوقات فراغت گردشگران و معرفی ظرفیت‌های صنایع‌ دستی بهمسافران و آشنایی آنها با رشته‌های صنایع‌ دستی اقدام به برپاییبازارچه‌های صنایع‌دستی و سوغات شد.
وی تصریح کرد: بازارچه‌ها و نمایشگاه‌های نوروزی صنایع‌دستی در شهرهایملایر، رزن، لاله‌جین، همدان و اسدآباد یک غرفه و در همدان در سه نقطهبرگزار شد.
معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث فرهنگی همدان گفت: آرامگاه بوعلی سینابرای تجربه کردن هنرمندان، ورک‎شاپ سفال و چرم را داشتند و مسافران بامراحل تهیه سراجی سنتی آشنا شدند.
وی اضافه کرد: گنبد علویان در پنج غرفه شامل رشته‌های عروسک‌بافی، سفال وگلیم‌بافی نمایشگاهی را ایجاد کرده بود که برای بازدیدکنندگان بسیار جالببود.
قاسمی با بیان اینکه تپه هگمتانه در دو بخش نمایشگاه و بازارچه دائمیصنایع‌دستی فعال بود، گفت: 10 غرفه در تپه هگمتانه توسط هنرمندان داراینشان ملی تشکیل شد و امسال برای نخستین بار در رشته‌های ساز سنتی، سفال و
چرم مورد استقبال گردشگران قرار گرفت.
وی با بیان اینکه حمام ارامنه هگمتانه نیز امسال به بازارچه صنایع‌دستیاختصاص یافت، بیان کرد: آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای در این مکانحضور داشتند و افراد فعال در صنایع‌ دستی در رشته‌های سفال، چرم وعروسک‌بافی در 6 غرفه فضای خوبی ایجاد کردند.
معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث فرهنگی همدان با بیان اینکه در مجموع درسراسر استان 242 غرفه صنایع‌دستی برپا شد، گفت: یک‎میلیارد و 400 میلیونتومان، میزان فروش صنایع‌دستی در این ایام بوده است.
وی خاطر نشان کرد: از 29 اسفند ماه تا 13 فروردین ماه جاری 17 نمایشگاهبا 242 غرفه صنایع‌دستی در شهرهای همدان، نهاوند، ملایر، لاله‌جین،تویسرکان و اسدآباد برپا شد

انتهای پیام/

کد خبر 139501178