به گزارش روابط عمومی اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، فرشاد به آفرین گفت: همزمان با تعطیلات نوروی نمایشگاه های صنایع دستی در سه نقطه از تبریز؛ مرکز تجارت جهانی تبریز، خانه کلکته چی و داخل عمارت شهرداری تبریز برگزار شده بود.
وی افزود: 11 بازارچه فروش صنايع دستي نیز در سایر شهرستان های استان برای بازدید گردشگران در ایام نوروز برپا شده بود.
به آفرین تشریح کرد: در تعطیلات نوروز 95 علاوه بر تبریز، شهرستان های مراغه، آذرشهر، اهر، اسکو، بناب، ملکان، هشترود و هریس نیز با برپایی بازارچه های صنایع دستی، نقش بسزایی در معرفی صنایع دستی به گردشگران داشتند.
وی خاطر نشان کرد: در راستای ارتقای کمی و کیفی عرضه آثار صنایع دستی استان به علاقه مندان، علاوه بر برپایی بازارچه ها و نمایشگاه ها در 11 نقطه از استان، به منظور سهولت دسترسی، در تعدادی از اماکن گردشگری پربازدید نیز غرفه فروش دایر شده بود.
به آفرین با بیان اینکه در کل صد و بیست و دو غرفه در ایام نوروز برای فروش صنایع دستی در نظر گرفته شده بود، گفت: غرفه فروش صنایع دستی در موزه آذربایجان، خانه تاریخی حیدرزاده، موزه قاجار، موزه مشروطه، موزه ادبی استاد شهریار، کلیسای سنت استپانوس، خانه قاسم خان اهری، هتل پارادایس و کمپینگ، موزه عشایر شهرستان کلیبر و خانه پروین اعتصامی برای بازدید عموم دایر شده بود.
معاون ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان میزان بازدید از نمایشگاه ها، بازارچه ها و غرفه های فروش صنایع دستی را از 27 اسفند 94 تا 13 فروردین 95، دویست و چهل و شش هزار نفر عنوان کرد.
گفتنی است / آثار شاخص صنایع دستی استان از قبیل قالی، ورنی، فرآوردههای پوست و چرم، شیشه، سفال و سراميک، ملیله سازی، چاپ باتیک، رودوزی های سنتی، حکاکی روی فلز، نازک کاری چوب، نقاشی روی سفال، مشبک روی چوب، کاشی هفت رنگ و سنگ های قیمتی در ایام عید در نمایشگاه ها، بازارچه ها و غرفه های فروش برای بازدید عموم به نمایش گذاشته شده بود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/