ایران کهن ترین پایگاه تمدن بشری در جنوب غرب آسیا شناخته می شود

مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان در دیدار با رئیس کمیته آسیا و افریقای اتاق بازرگانی هنگ کنگ و اعضای این اتاق عنوان کرد: ایران به عنوان کهن ترین تمدن بشری در جنوب غربی آسیا شناخته شده و دارای میراث فرهنگی غنی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان، اعضای اتاق بازرگانی منطقه آزاد تجاری هنگ کنگ در سفری یک روزه به اصفهان ضمن بازدید از آثار تاریخی اصفهان در طی نشستی با مدیر کل میراث فرهنگی استان، جمعی از مدیران این اداره کل و همچنین با فعالان بخش خصوصی عرصه گردشگری استان اصفهان دیدار کردند.

در این نشست فریدون اله یاری ضمن ابراز خرسندی از حضور رئیس کمیته آسیا و آفریقای اتاق بازرگانی هنگ کنگ و هیئت همراه در اصفهان ابراز داشت، بی شک اصفهان یکی از مهمترین مراکز تمدنی و حتی صنعتی ایران به شمار می رود، لذا در این استان از آمادگی لازم در زمینه توسعه تجارت و بویژه گسترش گردشگری با سایر مناطق جهان به ویژه کشور های آسیائی برخوردار هستیم.

اله یاری همچنین تأکید کرد: با توجه به وجود ظرفیت های فراوان استان اصفهان در راستای توسعه گردشگری، از هرگونه سرمایه گذاری خارجی در حوزه گردشگری در این دیار تاریخی استقبال می کنیم.

وی در پایان ضمن تشکر از فعالان بخش خصوصی گردشگری استان به ویژه مجمع گردشگران استان در برپایی این نشست تأکید کرد: امیدوارم در سال 95 شاهد پیوند هرچه بیشتر بخش خصوصی در راستای توسعه گردشگری استان باشیم.

در ادامه این نشست «اندرو ولس» رئیس کمیته آفریقا و آسیا، اتاق بازرگانی هنگ کنگ نیز در طی سخنانی عنوان کرد: بی شک یکی از آرزوهای من سفر به اصفهان بوده است، زیرا در ایام دور سفری به این دیار داشتم و آرزو داشتم تا یک بار دیگر دیار نصف جهان را ببینم.

وی تصریح کرد: اتاق بازرگانی هنگ کنگ یکی از قدیمی ترین مراکز بازرگانی آسیا است که از گذشته های دور تا کنون با اکثر کشور های جهان به ویژه آسیا ارتباط داشته، لذا امروز مفتخریم تا با دیار نصف جهان نیز رابطه اقتصادی و فرهنگی برقرار کنیم.

اندرو ولس که در سخنانش دائما از تکیه کلام اصفهان نصف جهان استفاده می کرد در ادامه سخنانش با اشتیاق اظهار داشت: با دیدن زیبایی های اصفهان، افسوس میخوریم که چرا زود تر به اصفهان نیامده ایم، لکن باز هم خوشحالم  از این که هم اکنون همه ما در نصف جهان هستیم، با این وصف از این که برنامه های خود را در حوزه های اقتصادی، تجاری و حتی فرهنگی بر مبنای توسعه ارتباط با ایران و به ویژه اصفهان معطوف خواهیم داشت.

رئیس کمیته آفریقا و آسیا اتاق بازرگانی هنگ کنگ ضمن بیان ارتباط ویژه این بندر آزاد تجاری با کشور جمهوری چین تأکید کرد: سیاست جدید کشور چین و همچنین هنگ گنگ در محور آغازین این جاده تاریخی قرار گرفته و در عین حال ایران و به ویژه اصفهان تاریخی نیز در قلب این جاده تاریخی قرار دارد، لذا پس از بازگشت به هنگ کنگ مصمم به ایجاد یک پل ارتباطی میان ایران  و به ویژه اصفهان و هنگ کنگ در قالب گردشگری خواهیم بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1395012110