به گزارش روابط عمومی معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان در این نشست ضمن خوش آمدگویی به میهمانان و معرفی بخش های مختلف سازمان و ماموریت های آن گفت: در کنار تمامی ماموریت های سازمان در بخش های مختلف در معاونت صنایع دستی سه اداره کل داریم که در هر واحد یکی از زمینه های بازرگانی و فروش، توسعه و ترویج و آموزش و همچنین تولید وحمایت از تولید را مورد توجه و پیگیری داریم.
وی افزود: با توجه بر این امر که ترویج صنایع دستی در جامعه یکی از اولویت های ماست در حوزه ترویج علاوه بربحث انواع آموزش صنایع دستی همواره سعی داریم با گفتمان سازی، توسعه خرید و مصرف صنایع دستی به گسترش آن کمک کنیم، سعی داریم نسلی نو از صنایع دستی را به بازار عرضه کنیم تا نسل جوان امروزی نیز به خرید و مصرف صنایع دستی روی بیاورند.
نامور مطلق یادآور شد: در حوزه بازرگانی خوشبختانه روند خوبی را در پیش داریم و بطوری پیوسته با افزایش میزان فروش مواجه هستیم به ویژه در بازارچه های نوروزی که در این دو سال اخیر دارای رشد چشمگیری بوده است. در این راستا همواره در معاونت صنایع دستی با توجه به ماموریت ذاتی آن سعی در حال رصد کردن بازارها به ویژه بازارهای جهانی هستیم تا میزان فروش صنایع دستی را افزایش دهیم.
وی با تاکید براین مطلب که در حوزه گفتمان سازی امر مهم ایجاد رابطه مناسب و فرهنگ سازی مصرف است گفت: در این حوزه نیز سعی داریم با فرهنگ مصرف صنایع دستی را ایجاد کنیم با این نیت که جنس ایرانی با هویت ایرانی و مواد اولیه و طرح های نوین ایرانی در اختیار مردم و مصرف کنندگان قرار گیرد و به این شکل صنایع دستی به خانه های مردم راه پیدا کند.
وی اضافه کرد: متاسفانه در دولت گذشته در حوزه های مختلف صنایع دستی مشکلاتی وجود داشت از جمله تولید و فروش؛ با اینکه ما از نظر تنوع صنایع دستی نخستین کشور دنیا هستیم اما در دولت گذشته به دلیل ناکارآمدی مدیریت بسیاری از بازارهای جهانی و قدیمی فروش صنایع دستی را ازدست دادیمکه خوشبختانه در دو سال گذشته تلاش کردیم تا این خلاء کاهش یابد و بازارهای فروش خود را بازپس بگیریم.
معاون صنایع دستی سازمان با اشاره بر همکاری های سابق سازمان میراث فرهنگی با سازمان بهزیستی گفت: امیدواریم که در راستای همکاری های مثبت گذشته همکاری های ما بیش از پیش گسترش یابد تا به این وسیله در بتوانیم به هنرمندان و افراد دارای ذوق و توانایی هنری به جهت ایجاد اشتغال کمک کنیم.
در ادامه این نشست عبدالرحیم شهسواری قائم مقام مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور ضمن ابراز خرسندی از انجام این تفاهم نامه و معرفی ضمنی سازمان بهزیستی و ماموریت های آن گفت: بسیار مایه خوشحالی است اگر بتوانیم با تلاش بازارهای جهانی به ویژه بازارهای اروپایی را برای فروش صنایع دستی کشور و دست آفریده هنرمندان بدست بیاوریم.
وی با اشاره بر محتوای این تفاهم نامه گفت: امیدواریم با انعقاد این تفاهم نامه و با ورود معلولین توانمند ما در حوزه صنایع دستی بتوانیم با استعدادهایی که این افراد دارند بتوان زمینه توسعه صنایع دستی را در کشور بهبود بخشید و همچنین برای این قشر ایجاد اشتغال مثبت صورت گیرد.
گفتنی است، در پایان این نشست تفاهم نامه همکاری معاونت صنایع دستی سازمان و سازمان بهزیستی کشور در راستای استفاده از امکانات تحقیقاتی، آموزشی، فرهنگی به منظور تقویت، رشد و توسعه بنیه علمی پژوهشی و آموزشی گروههای هدف تحت حمایت سازمان بهزیستی در حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی توسط بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی سازمان و عبدالرحیم شهسواری قائم مقام مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی به امضا رسید.
\n
انتهای پیام/