سید سعید زمانیان در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء گفت: وضعیت فعالان اقتصادی حوزه گردشگری از نظر من دارای دو شاخصه مهم است. یکی اینکه هنوز این بخش به شکل جدی وارد حوزه فعالیت نشده و نکته دیگر هم اینکه آن قسمتی از بخش خصوصی که از فعالیت های گردشگری ارتزاق می کند دارای هماهنگی و انسجام نیست. به عبارتی ما با یک حوزه فعالیت بسیار وسیع با فعالان اقتصادی ضعیف و غیر منسجم مواجه هستیم.
نماینده شهرکرد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «یکی از ملزومات صنعت گردشگری ایران برای توسعه جدی ایجاد بخش قوی، هماهنگ و البته تربیت شده فعالان خصوصی در این صنعت است» ادامه داد: ایجاد چنین زمینه ای در صنعت گردشگری هم نیازمند به وجود آوردن اهداف مشترک، حوزه فعالیت مشترک و تخصص های مکمل است.
وی افزود: اینکه مجموعه ای مانند صندوق احیاء جمع قابل توجهی از سرمایه گذاران بخش خصوصی را مخاطب خود قرار می دهد و با ابزارهایی که دارد زمینه را برای ورود آنها به سرمایه گذاری در بناهای تاریخی فراهم می کند، از یک جنبه مهم هم می تواند حائز اهمیت باشد که عملا زمینه ایجاد چیزی شبیه به صنف را در میان سرمایه گذارانی با اهداف و حوزه فعالیت مشترک ایجاد کرده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرد: این موضوعی است که باید در فعالیت های صندوق احیاء مورد توجه ویژه قرار بگیرد و به نظر من اگر این اتفاق بیفتد ما با یک جهش در صنعت گردشگری خود مواجه خواهیم بود. البته این نیازمند حرکتی است تا سرمایه گذاران بخش خصوصی که وارد حوزه احیاء بناهای تاریخی شده اند را در قامت یک مجموعه واحد دور هم جمع کند.
زمانیان با بیان اینکه هم افزایی بین این سرمایه گذاران جهش تمام مجموعه را در پی خواهد داشت، افزود: صندوق احیاء می تواند زمینه ساز ایجاد یک صنف قوی در حوزه گردشگری باشد. اکنون در زیر مجموعه هایی که فعالیت های معطوف به میراث فرهنگی و گردشگری دارند، کمتر نمونه ای مانند صندوق احیاء را می توان یافت که از چنین ظرفیتی برخوردار باشد.
انتهای پیام/