گودرز اميري در گفت و گو با پايگاه اطلاع رساني صندوق احياء (صابتا) گفت: تجربه واگذاري بناهاي تاريخي به بخش خصوصي در ايران ثابت كرده كه اگر ما بتوانيم سرمايه گذاران بخش خصوصي را وارد اين حوزه كنيم، قطعا اقدام ما قرين به موفقيت خواهد شد. البته منوط به اينكه فعالان وارد شده به اين بخش هم توانمند باشند و مميزي هاي لازم را انجام داده شده باشيم و هم از لحاظ فني به آن سرمايه گذاران يقين داشته باشيم.
وي افزود: در جاهايي كه ما شاهد هستيم واگذاري بناهاي تاريخي به بخش خصوصي اتفاق افتاده تاثيرات مثبت آن را به خوبي مي بينيم. يعني هم از تخريب و فرسايش بيشتر بناهاي تاريخي كشور جلوگيري شده و هم در كنار آن اشتغال زايي و تكاپوي اقتصادي ايجاد شده است.
اميري با اشاره به مسئوليت صندوق احياء ادامه داد: يكي از الزامات اين كار براي موفقيت وجود كانال هاي فني است كه هم بتوانند ارزيابي درست و دقيقي از شرايط سرمايه گذاران داشته باشند و هم در ادامه كار قادر به نظارت فني بر ابعاد بهره برداري ها باشند كه صندوق احياء بناهاي تاريخي با توجه به ماموريتي كه براي آن تعريف شده و تخصصي كه در آن تجميع شده است، بهترين مرجع براي اين كار است.
معاون عمراني استانداري چهار محال و بختياري در توضيح وضعيت واگذاري بناهاي تاريخي به بخش خصوصي در اين استان گفت: در استان چهارمحال و بختياري علي رغم اينكه موضوع بهره برداري از بناهاي تاريخي فعاليت بسيار نو پا و جديدي است، اما دو مورد واگذاري بناهاي تاريخي به بخش خصوصي در اين استان كاملا موفق بوده و ما را به آينده اين كار بسيار اميدوار كرده است. ضمن اينكه همين نتيجه هم مشوق خوبي براي سرمايه گذاران اين منطقه خواهد بود و ما تمايل داريم تا با تبليغ بيشتر بر اين كار به توسعه آن كمك كنيم.
اميري افزود: در استان چهارمحال بختياري يك مورد قلعه چالشتر است كه بهره برداري آن به بخش خصوصي واگذار شده و يك مورد هم خانه قديمي است كه به هنرمندان منطقه براي انجام فعاليت هاي فرهنگي و هنري واگذار شده كه از انجام اين فعاليت ها بسيار راضي هستيم.
انتهای پیام/