به منظور تبیین سیاست‌ها و آیین نامه‌های جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور جهت ارتقای سطح کمی و کیفی ارائه خدمات در حوزه گردشگری، نشست مشترکی با حضور محمد علی حضرتی و مدیران واحدهای اقامتی و مجتمع‌های بین راهی در سالن اجتماعات هتل مرمر قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان قزوین در این نشست محمد علی حضرتی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین ضمن قدردانی از فعالیت سازنده و موثر تاسیسات گردشگری استان برای میزبانی و پذیرایی شایسته از مسافران و میهمانان نوروزی گفت: امیدواریم در سال 95 که طبق فرموده مقام معظم رهبری \"اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل\" نامگذاری شده و با توجه به راهبردهای تعیین شده و نگاه ویژه ایشان به مقوله گردشگری، بتوانیم با همراهی و همدلی بخش خصوصی و دولتی اقدام و برنامه‌های موثر و ارزنده‌ای را در این حوزه به اجرا درآوریم.   
حضرتی با اشاره به توسعه و رونق گردشگری کشور در سال‌های اخیر اظهار داشت: خوشبختانه صنعت گردشگری در کشور ما روند رو به رشدی داشته و فضای امن موجود در ایران افزایش چشمگیر جذب گردشگر را نشان می‌دهد، بر خلاف کشورهای همسایه مانند عراق، سوریه، اردن و ... که به دلیل شرایط ناامن و جنگ ، کشورشان وضعیت مناسبی برای حضور گردشگران را ندارند، ایران دارای موقعیت مطلوب بوده و می‌تواند از این فرصت بهره‌برداری کرده و با استفاده از ظرفیت‎های غنی در حوزه‌های تاریخی، فرهنگی‎، طبیعی و... زمینه جذب گردشگر را فراهم نموده و میزبان شایسته ای برای گردشگران باشد.
وی ایجاد رونق در حوزه گردشگری را از جمله برنامه‌ها و رویکردهای مهم دولت تدبیر و امید دانست و افزود: از آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید، رویکرد دولت در مباحث داخلی موضوعات زیست محیطی و توسعه گردشگری بوده و خوشبختانه با نگاه ویژه مدیران و برنامه‌های تدوین شده، در هر دو زمینه اقدامات موثری صورت گرفته که امیدواریم این روند تا دستیابی به نتایج مطلوب ادامه داشته باشد.
این مقام مسئول حمایت و تشخص بخشیدن به سرمایه گذاران حوزه گردشگری را از سوی دولت حائز اهمیت خواند و تصریح کرد: آمادگی و حضور بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری و ورود به عرصه گردشگری از عوامل مهم در تقویت زیر ساخت‌های گردشگری و رونق و توسعه این صنعت به شمار می‌آید و بی‌تردید سرمایه هر سرمایه‌گذار جدا از مبالغ ریالی و ارزی، بخشی از سرمایه گسترده و غنی اجتماعی محسوب شده که در سرعت بخشیدن به چرخه رونق اقتصادی در قلمرو اقتصاد گردشگری بسیار تاثیر گذار است.
حضرتی در همین راستا افزود: بزرگترین دغدغه مدیران سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور تثبیت شخصیت سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری است که با رویکرد مثبت ریاست و معاون محترم گردشگری سازمان با برگزاری جلسات متعدد جهت دفاع از جایگاه قانونی و حقوقی این افراد امروز شاهد استقلال واحدهای اقامتی و پذیرایی فعال در حوزه گردشگری هستیم و ضروری است با ارتقاء نحوه خدمات رسانی در سطح استانداردهای جهانی در حفظ این دستاورد ارزنده تلاش نماییم.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: توریسم یک پدیده جهانی و یک فرصت دو سویه است که می‌تواند به عنوان فرصت یا تهدید در جامعه مطرح شود به ویژه در روزگار رونق شبکه‌های اجتماعی و سیستم‌های کارآمد ارتباطی و در شرایطی که با موجی از درخواست کنندگان سفر به ایران مواجه هستیم باید با برنامه‌ریزی هماهنگ و منسجم و ‌آمادگی لازم دستگاه‌های مرتبط به سمت معرفی شایسته ظرفیت‌های گردشگری کشور و جلب رضایت مشتریان و گردشگران حرکت کنیم.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین با تاکید بر اهمیت آموزش افراد شاغل در این صنعت ابراز داشت: با توجه به اهمیت آداب رفتار با مشتری و دانش علمی افراد شاغل در تاسیسات گردشگری، نهادهایی در زمینه مدیریت و برنامه‌ریزی مقوله آموزش و برگزاری برنامه تورهای آموزشی در حوزه گردشگری فعالیت دارند که امیدواریم با استقبال فعالان این عرصه جهت شرکت در دوره‎های آموزشی و بهره‎برداری از این امکانات بتوانیم استان را به مقصد شایسته‌ در حوزه گردشگری برسانیم.
محمد علی حضرتی در پایان یادآور شد: گردشگری در کنار انرژی و خودروسازی یکی از سه صنعت بزرگ جهان به است که فرایندی بسیار سریع و قابل انعطاف دارد و اگر ما بخواهیم در این چرخه حضوری موفق داشته باشیم باید با سیستم فناوری و روند تحول جهان در حوزه گردشگری هماهنگ بوده و با اطلاعات روز آمد، ارتباطات گسترده و برنامه‌ریزی صحیح گام‎های موثری جهت توسعه و رونق این صنعت در کشور برداریم.       
 
 

انتهای پیام/

کد خبر 1395020610