به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، در این بازدید میدانی که از محل اجرای پروژه انجام شد، راهکارهای اجرایی این پروژه مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد موضوعات مرتبط با موضوع پیگیری شوند.
گفتنی است، طی هفته های آینده نشستی با کارشناسان ومسئولان برای بررسی و پیگیری های روند اجرایی پروژه میراث روستایی درپارک جنگلی قرق برگزار خواهد شد، تا روند اجرای پروژه تسریع و راهکارهای مطلوب ارائه شود.
مدیر کل میراث فرهنگی گلستان در این راستا گفت: عملیات اجرایی موزه روستایی گلستان به عنوان دومین مورد در کشور در زمینی به مساحت 700 هکتار در پارک جنگلی قرق آغاز شده است.
ابراهیم کریمی افزود: از نظر اقتصادی، این موزه ها باعث افزایش اقامت گردشگران، ایجاد درآمد و اشتغال و رفع مشکل ماندگاری در سفرها می شود.
کریمی یادآور شد: در موزه روستایی، میراث غیرملموس شامل فعالیت های فرهنگی، بازی های بومی و محلی و آیین ها مطالعه، بازسازی و در مناسبت های مختلف اجرا می شود.
وی خاطر نشان کرد: مصوبات هیات دولت در بخش موزه های روستایی براساس نیازسنجی انجام شده و در سفرهای استانی دولت گذشته تصویب و گیلان، گلستان، مازندران، سمنان و فارس از جمله استان هایی هستند که ایجاد این موزه برای آنها مصوب شده است.
وی در پایان گفت: در استان گلستان همچون غالب حوزه های فرهنگی، به دلیل رواج خرده فرهنگ ها، غیاب فرهنگ نوشتاری دیرپا، فرهنگ شفاهی مهم ترین انتقال دهنده میراث فرهنگی و تاریخی محسوب می شود و برپایی موزه روستایی یکی از معدود تلاش هایی است که با هدف ثبت و نوشتاری و دیداری کردن و بازسازی بخشی از میراث فرهنگی و معنوی مردمان این سرزمین صورت خواهد گرفت تا اهالی امروز گلستان، بخشی از زندگی گذشته خود را در این موزه بازیابند.
انتهای پیام/