اولين جلسه ستاد اجرايي خدمات سفر استان يزد در سال ‎9‎5، با حضور سيدمحمد ميرمحمدي استاندار و رييس ستاد اجراي خدمات سفر، سيد محمدرضا سيدحسيني معاون عمراني استاندار و جانشين ستاد، محمدمهدي شرافت دبير ستاد اجرايي خدمات سفر، فرمانداران شهرستانها و جمعي از مديران استان در محل سالن شهيد منتظرقائم استانداري يزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي نمايندگي ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان يزد محمدمهدي شرافت در اين جلسه اظهار داشت: انعکاس مثبت رسانه ها و همچنين برخورد مردم از عملکرد ستاد در نوروز ‎9‎5، نشانگر اين است که ميهماناني که در نوروز ‎9‎5 در استان يزد حضور يافتند از اين انتخاب راضي بودند و با خاطره اي خوش شهر را ترک نمودند.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان و دبير ستاد هماهنگي خدمات سفر افزود: باتوجه به اينکه ستاد خدمات سفر، محدود به ايام تعطيلات نوروز نيست و بايد در طول سال و به طور مداوم فعاليت خود را دنبال نمايد، اين جلسات در سال جاري با کيفيت و کميت بهتر برگزار خواهد شد.
وي خاطرنشان ساخت: با نگاه به افزايش نه و نيم درصدي تردد جاده اي استان يزد در نوروز ‎9‎5 و همچنين افزايش ‎4‎4 درصدي اقامت در ايام مي توان به اين نکته پي برد که شهر تاريخي و کهن يزد بيش از گذشته به مردم معرفي شده و در حال تبديل شدن به مقصدي براي گردشگران است که اميد است با همکاري و همياري کليه دستگاه ها شرايط لازم براي ميزباني از مسافران و گردشگران هرچه بهتر فراهم گردد.
اين مقام مسئول برگزاري برنامه هاي متنوع فرهنگي توسط ارگانهاي مختلف از جمله شهرداري، اوقاف، تبليغات و ... ، اجراي تورهاي کويرنوردي با کيفيت بالاتر نسبت به سالهاي گذشته و تبليغات صدا و سيما و همچنين آژانس هاي مسافرتي را از جمله عواملي دانست که موجب ماندگاري بيشتر مسافرين در ايام نوروز ‎9‎5 گرديد.
دبير ستاد خدمات سفر استان يزد اظهار اميدواري کرد: باتوجه به اينکه ريسک سرمايه گذاري در گردشگري بالاست، اميد مي رود در سال ‎9‎5 با حمايت مسئولين استاني از بخش خصوصي و راهنمايي و همراهي آنها، سرمايه گذاري بيشتري در بخش گردشگري صورت پذيرد تا مراکز اقامتي و تفريحي در سطح استان افزايش يابد.
به گفته شرافت: مبناي توسعه در استان فرهنگ است که يک اصل جدا نشدني از ميراث فرهنگي به حساب مي آيد و يکي از محورهايي که مي تواند به صورت مشخص در اين زمينه فعاليت کند صنعت گردشگري است. چرا که اين صنعت ضمن ايجاد اشتغال براي مردم، درآمد زايي ثابتي را به همراه دارد.
وي ضمن اشاره به پنج محور اصلي طرح ‎5+‎9‎5 تصريح کرد: با برنامه ريزي طرح پنج ساله گردشگري و اجراي آن در استان، انتظار مي رود که بعد از سال ‎1‎4‎0‎0، يزد به عنوان يکي از قطب هاي گردشگري کشور معرفي شده باشد.
اين مقام مسئول عنوان کرد: پرونده ارسالي يزد جهت ثبت در فهرست جهاني يونسکو در مرحله اول پذيرفته شده است و اميد است که در سال جاري شاهد ثبت آن به عنوان بيستم اثر از جمهوري اسلامي باشيم.
مديرکل ميراث فرهنگي يزد گفت: برگزاري سومين نشست شوراي حکام و اجلاس سران کشورهاي اسلامي از جمله مهمترين اتفاقاتي است که در سال خوش آمد به يزد، در استان يزد رخ خواهد داد و اميد است که برگزاري اين برنامه ها تأثيرات مثبتي در معرفي استان در بر داشته باشد.
وي يادآوري کرد: ما پنج سال کار طاقت فرسا در پيش داريم تا با اجراي درست و برنامه ريزي شده برنامه هاي جشنواره خوش آمد به يزد، جايگاه نسل آينده را در صنعت گردشگري تثبيت نماييم.
در پايان دبير ستاد اجرايي هماهنگي خدمات سفر استان از تمام مسئولين استاني و افرادي که در اجراي هرچه بهتر برنامه ها با اين اداره کل همکاري نموده اند تشکر و قدرداني کرد.










\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395020725