یحیی رحمتی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء (صابتا) گفت: صندوق احیاء حلقه تکمیلی اقدامات سازمان میراث فرهنگی سابق و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فعلی است که در واقع مرجعی برای اجرایی نمودن و پیوند اقدامات فرهنگی با حوزه اقتصاد می باشد.
وی با بیان اینکه «در حوزه بناهای تاریخی یکی از ضروریات امروز در استان ها و از جمله استان زنجان سرعت بخشیدن به فرآیندهای واگذاری و همینطور تسهیل کردن شرایط این واگذاری هاست»، افزود: کار صندوق احیاء در ماه های گذشته در راستای سیاست های شکل گیری این مجموعه قابل تقدیر است و این تنها دوره ای است که موضوع واگذاری و احیاء توانسته با مدیریت مطلوب صندوق احیاء جایگاه خود را در سیاست های سازمان میراث فرهنگی کشور پیدا کند.
این مقام دولتی ضمن اشاره به اینکه «بناهایی که قابلیت واگذاری به بخش خصوصی دارند به لحاظ تعداد بسیار بیشتر از مواردی است که در لیست صندوق احیاء قرار دارند»، تاکید کرد: صندوق احیاء در ضمن اینکه زمینه واگذاری های بناهای تحت اختیار خود را فراهم می کند، می تواند مرجع فوق العاده اثر گذاری برای بازاریابی و تبلیغات عمومی تمام بناهای تاریخی در سطح کشور باشد. به عبارتی صندوق احیاء این پتانسیل را دارد که فارغ از اینکه بناهای تاریخی از چه کانالی به بخش خصوصی و غیر دولتی واگذار شده اند، برای کلیت این حوزه یک بازوی تبلیغاتی و رسانه ای باشد.
مدیر کل میراث فرهنگی استان زنجان گفت: هم اکنون با توجه به سیاست های دولت یازدهم موضوع بهره برداری از بناهای تاریخی می رود تا تبدیل به یک نقطه تمرکز ویژه در سرمایه گذاری های اقتصادی کشور شود و ما در استان زنجان هم شاهد هستیم که رغبت سرمایه گذاران برای ورود به این بخش رو به افزایش گذاشته است.
رحمتی با اشارعه به وضعیت سرمایه گذاری در بناهای تاریخی استان زنجان افزود: ما در استان زنجان بعد از اتمام کار مرمت و احیاء 5 بنای تاریخی که توسط بخش خصوصی صورت می گیرد، قصد داریم این مجموعه ها را برای مجاب کردن سرمایه گذاران به صورت عمومی معرفی کنیم تا بتوانیم شاهد فرصت های بیشتری در آینده باشیم.
انتهای پیام/