اجلاس آسیا و اقیانوسیه زمینه ساز افزایش آگاهی هنرمندان صنایع دستی است

برگزاری اجلاس آسیا و اقیانوسیه وانتخاب شهرهای مشهد و لالجین همدان به عنوان شهرهای برتر صنایع دستی در تبریز می تواند زمینه ساز ارتقاء سطح آگاهی، همدلی و همکاری هنرمندان صنایع دستی برای استفاده بهتراز این فرصت ها باشد.
  

به گزارش روابط عمومی معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ فریده تطهیری مقدم هنرمند پیشکسوت سفال و سرامیک آذربایجان شرقی  با اشاره بر اهمیت برگزاری اجلاس آسیا و اقیانوسیه در تبریز و نیز انتخاب شهرهای مشهد و لالجین همدان به عنوان شهرهای برتر صنایع دستی گفت: برگزاری این گونه گردهمایی ها بسیار حائز اهمیت است به این معنا که توجه کردن به صنایع دستی با انجام اقداماتی از این قبیل به نوعی اعتبار آفرینی در صنایع دستی منجر می شود.

وی افزود: اگر آنچه که در حوزه صنایع دستی تولید می شود که بسیار ظریف و قابل تامل است مشخص سازد که صنایع دستی چیست و چه صنعت و تکنیکی در آن بکار رفته در رشد صنایع دستی موثر خواهد بود. به دلیل اینکه صنایع دستی در حجم بسیار انبوه و صنعتی قابل عرضه نبوده و کاربرد روزمره ندارد در نتیجه اعتبار بخشی در راستای توسعه آن بسیار مهم و تاثیر گذار است. همچنین باید تاکید داشت که با اعتبار بخشی به صنایع دستی به نوعی به هنرمند نیز اعتبار داده می شود.

این هنرمند پیشکسوت سفال و سرامیک آذربایجان شرقی با تاکید بر این مطلب که در کنار برگزاری اجلاس بین المللی وگردهمایی ها باید در جامعه هدف نیز ایجاد آمادگی کرد گفت: در برگزاری اجلاس های بین المللی ایجادآمادگی در هنرمندان برای اطلاع و آشنایی با فرصت ها و بهره گیری از آن ها بسیار حائز اهمیت است. چنانچه هنرمند بداند که گردهمایی هایی از این دست فرصتی برای آشنایی و ایجاد ارتباط با سایرکشورهاست و می تواند به رشد صنایع دستی منجر شود به طور حتم در این راستا پیگیرانه همکاری خواهد داشت. 

وی ادامه داد: برگزاری اجلاس های بین المللی می تواند فرصتی برای ارتقا سطح آگاهی و شناخت نسبت به صنایع دستی باشد به همین منظور با آگاه سازی این قشر، کارآفرینان و هنرمندان می توانند از بستر آن فرصت بهره ببرند در این راستا باید راهی اندیشید تا فرصت های این چنینی سوزانده نشود و این امر با ایجاد آمادگی در هنرمندان برای بهره گیری بهتر از فرصت های ناب امکان پذیر است.

تطهیری مقدم یادآور شد: در راستای برگزاری اجلاس آسیا و اقیانوسیه و نیز انتخاب شهرهای برتر صنایع دستی با پیش بینی ها و برنامه ریزی های کاربردی در این زمینه باید کاری کرد تا هنرمندان نیز اشتیاق برای مشارکت در این مناسبت ها را پیدا کنند تا به نوعی همدلی و هم افزایی میان هنرمندان ایجاد شود.

وی همچنین با اشاره بر لزوم همکاری هنرمندان در اینگونه برنامه ها  پیشنهاد کرد: باید در جریان این حرکت های عظیم کاری کرد که ذینفعان این جریان به نوعی هنرمندان و صنعتگران باشند تا به این شکل شاهد ارتقا روابط و فعال تر شدن هنرمندان در عرصه های هری بین المللی در حوزه صنایع دستی باشیم.

این هنرمند کشورمان افزود: در درجه نخست باید بسترها را شناخت، با ید برخوردهای ما بالغ بر بستر موجود باشد تا زمینه سازی فرهنگی برای بهره برداری بیشتر و سود افزون تر در صنایع دستی صورت گیرد.

وی در پایان اضافه کرد: با برنامه ریزی دقیق و حساب شده در راستای ایجاد تعامل و هماهنگی با جامعه هدف صنایع دستی یعنی هنرمندان بستر سازی مناسب برای رسیدن به اهداف عالی و رونق صنایع دستی در کشور صورت می گیرد. 
 
 

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395021224