پژمان نیک اقبالی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء (صابتا) گفت: پایین آمدن قیمت نفت، فضای اقتصادی را چشم انتظار تحولاتی بنیادین در درون کشور کرده است که احیاء بناهای تاریخی و توسعه گردشگری می تواند یکی از این تحولات مثبت باشد.
وی افزود: ظرفیت بناهای تاریخی یک مزیت بزرگ اقتصادی و فرهنگی است که متاسفانه سالها با وجود آنکه جلوی چشم ما قرار داشته، نتوانستیم آن را ببینیم.
این مقام مسئول دولتی ادامه داد: بناهای تاریخی یکی از مزیت هایی که در کشور ما دارند این است که می توان در هر گوشه ایران، نمونه ای ارزشمند و دیدنی از این آثار را یافت که دارای پتانسیل جذب گردشگر و بازدید کننده داخلی و خارجی هم باشد.
نیک اقبالی تاکید کرد: اگر بتوان این ظرفیت را به نفع توسعه گردشگری و کشاندن گردشگران به گوشه و کنار کشور آزاد کرد، یک تاثیر بسیار مثبت بر جای خواهد ماند و آن این است که نقاط کمتر دیده شده کشور و همینطور ظرفیت های نهفته دیگر این مناطق هم به چشم خواهند آمد و این می تواند یک زنجیره تکمیل کننده از معرفی و سرمایه گذاری در موقعیت های اقتصادی را ایجاد کند.
معاون عمرانی استان کهکیلویه و بویر احمد با بیان اینکه «بهره برداری صحیح از بناهای تاریخی می تواند بهانه ای برای معرفی دیگر ظرفیت های مناطق کشور باشد»، گفت: در کل معتقدم حوزه میراث فرهنگی و خصوصا بحث بناهای تاریخی که ظرفیت کارکردهای چند منظوره، از هتل گرفته تا موزه و مکان آموزشی دارند، می توانند تابلوی خوبی باشند برای معرفی شهرها و استان های کشور.
وی ادامه داد: بناهای تاریخی این امکان را دارند که برای شهرهای ما حسن شهرت به ارمغان بیاورند، به شرط آنکه به شکلی جدی به سمت احیاء آنها حرکت کنیم و بتوانیم یک بهره برداری مفید از این بناها داشته باشیم.
\n
انتهای پیام/