به گزارش روابط عمومي، امورفرهنگي و اجتماعي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد، شهرستان مهريز داراي ظرفيت ها و پتانسيل هاي فراواني در حوزه هاي مختلف از جمله ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مي باشد که بنوعي مي توان گفت ارتقاي اين نمايندگي به اداره از ضروريات اين شهرستان بود.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد عنوان نمود: تبديل نمايندگي شهرستان مهريز به اداره در راستاي انجام اقدامات موثر در حوزه ميراث فرهنگي کشور صورت گرفت و اين ارتقاي سازماني براساس سنجش قابليت ها و بررسي شاخصه هاي ابلاغي از سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور انجام شد.
محمد مهدي شرافت افزود: شهرستان مهريز از گذشته به دليل دارا بودن شرايط خاص جغرافيايي و موقعيت طبيعي چون: وجود سراب ها، قله هاي برف گير و آب و هواي معتدل كوهستاني آن هم در حاشيه اي از كوير، توانسته است تا در حوزه صنعت گردشگري استان جايگاه ويژه اي پيدا کند که اين مهم به تنهايي محقق نخواهد شد مگر با وجود آثار تاريخي با ارزش و متعددي چون: باغ جهاني پهلوان پور، مجموعه مهر پادين، ارگ سريزد و ... و هنرنمايي هنرمندان چيره دست مهريزي که با علاقه مثال زدني از سال هاي دور تاکنون به تهيه و توليد صنايع دستي چون: سبد بافي، گيوه بافي و چاقو سازي پرداخته اند تا اين شهرستان مقصد مناسبي براي خيل كثيري از گردشگران داخلي و خارجي باشد.
شرافت يادآور شد: شهرستان مهريز در حوزه ميراث فرهنگي داراي 91 اثر تاريخي غيرمنقول و همچنين 4 اثر طبيعي مي باشد که به دليل اهميت و ارزش آن در فهرست آثار ملي کشور به ثبت رسيده است.
اين مقام مسئول در پايان اظهار اميدواري کرد و گفت: از امتيازات ارتقاي نمايندگي شهرستان ها به اداره اين است که سبب وجاهت جايگاه و افزايش اعتبار مضاعف مي شود و قدرت تصميم گيري مديران را در رسيدگي به امورات ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز ارتقا مي بخشد.
انتهای پیام/