مراسم معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، آذربایجان شرقی برگزار شد

مراسم معارفه مرتضی آبدار، مدیرکل جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی ظهر روز چهارشنبه با حضور اسدالله درویش امیری، معاون امور مجلس، حقوقی و استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سید محسن دلبری، مدیر کل هماهنگی امور استان ها، محمدصادق پورمهدی معاون عمرانی و سعید شبستری معاون سیاسی، امنیتی استانداری آذربایجان شرقی در تبریز برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، مرتضی آبدار در آئین معارفه خود، ضمن قدردانی از زحمات فرزین حق پرست، مدیر کل سابق میراث فرهنگی استان گفت: اکنون که فرصت خدمتگذاری در حوزه میراث فرهنگی به من داده شده است، بنده تمام تلاش خود را در راستای حفظ و صیانت از میراث فرهنگی استان خواهم کرد.
مرتضی آبدار با اشاره به 37 سال اقتدار ایران در عرصه های بین المللی، توسعه صنعت گردشگری و حفاظت از میراث گذشتگان بزرگترین و اصلی ترین دغدغه خود در این سمت عنوان کرد. 
وی با اشاره به شعار سال، اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل تأکید کرد: ما به ایران بدون نفت می اندیشیم و نقش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این زمینه بسیار پر رنگ و حائز اهمیت است. 
مرتضی آبدار: آذربایجان شرقی را خواستگاه اندیشه های بزرگ، سرداران و شهیدان حماسه ساز، دانشمندان و هنرمندان به نام دانست و بر لزوم حفظ و ترویج آداب و رسوم به جا مانده از گذشتگان تأکید کرد. 
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی انتخاب تبریز به عنوان شهر جهانی فرش و پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 را برای استان مایه خرسندی و غرور عنوان کرد. وی همچنین بر تلاش خود برای تأسیس موزه مطبوعات استان تأکید کرد. 
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با بیان اینکه راهکار ما برای حل مشکلات تعامل، گفت و گو و تدبیر است، گفت: همان طور که دولت تدبیر و امید با تعامل نه با داس و شمشیر فعالیت می کند، مدیران این دولت نیز برای کار کردن و تعامل آمده اند.
محمدصادق پورمهدی افزود: حوزه میراث فرهنگی یکی از حوزه های فرابخشی است و از سه ضلع مهم میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تشکیل شده است و غفلت از هر کدام از این سه ضلع یا اهمیت دادن به یک بخش خسران جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت. 
وی افزود: با توجه به کاهش درآمدهای نفتی، توجه به حوزه صنایع دستی بیش از قبل مورد تأکید است و باید با جذب گردشگر آثار تاریخی و صنایع دستی خود را شناسانده و از این طریق درآمدزایی کنیم.
پور مهدی با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018، کسب این عنوان را مسئولیتی سنگین بر دوش مدیران استانی دانست. 
وی بر آماده سازی زیرساخت ها و رفع نواقص موجود و هم چنین تجهیز موزه ها، هتل ها و بناهای استان در راستای میزبانی هر چه بهتر تبریز 2018 تأکید کرد. 
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: 62 شهرداری در استان وجود دارد که در سال گذشته 30 هزار میلیارد ریال بودجه شهرداری ها بود و ضروری است اداره کل میراث، فرهنگی و گردشگری را بیش از پیش حمایت کنند.
در پایان این مراسم از زحمات فرزین حق پرست قدردانی به عمل آمد.



انتهای پیام/

کد خبر 1395022565