به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ برگزاری دوره های آموزش توانمند سازی نیروی انسانی شاغل و فعال بخش گردشگری در استان قزوین، با برگزاری دوره آموزشی ویژه مدیران رستورانها و سفره خانه های سنتی تا تاریخ 28/2/1395 ادامه یافت.
در این دوره فراگیران ضمن درک بهتر از اهمیت موضوع گردشگری، با اصول و مهارت های فردی و ارتباطی که شامل: آداب و معاشرت اجتماعی، گفتار، پوشش و آراستگی است، آشنا شدند.
مدرس دوره در خصوص اهداف دوره مذکور مطالبی را با عناوین :
_ روش های سرویس دهی صحیح به مشتریان
_ استاندارد لوازم
_ تاسیسات
_ تجهیزات و طراحی فضای داخلی آشپزخانه (کترینگ)
_ نگهداری و بهداشت مواد غذایی
بصورت کامل و جامع ارائه دادند.
\n
انتهای پیام/