دوره کوتاه مدت ویژه واحد های پذیرایی در مرکز صنایع دستی سنندج برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی  میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ در ادامه برگزاري دوره هاي آموزشي كوتاه مدت توانمندسازي نيروهاي شاغل در بخش گردشگري،‌ دوره آموزشي كوتاه مدت براي مديران و پرسنل واحد های پذیرایی و رفاهي بين راهي سطح استان در سنندج  برگزار شد.

   در اين جلسه توجيهي- آموزشي، که مورخ 27/2/1395 برگزار شد، مدرس مربوطه  با بيان اهميت آموزش و كسب مهارتها و آشنائي با اصول و قواعد كسب وكار گفت:  مراكز رفاهي و واحد های پذیرایی  بين راهي  مكان هایی براي تجديد قوا و استراحتگاهي موقت براي مسافران و گردشگران هستند و اولين آيتم و ويژگي مهم اين مراكز اين است كه نماي بيروني و فضاي دروني آن از ظاهري مناسب، شكيل و تميز برخوردار باشد و پرسنل و نيروهای  شاغل در آن نيز داراي پوششي آراسته و الگوهاي رفتاري و اخلاقي نيكو باشند.
در ادامه اين دوره، وي مولفه ها و آيتم هاي كلي كه يك غذاخوري و رستوران بايد از آن برخوردار باشد، را براي حاضرين تشريح كرد.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395022946