به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ برگزاری دوره های آموزش توانمند سازی نیروی انسانی شاغل و فعال بخش گردشگری در استان خوزستان با برگزاری دوره آموزشی ویژه مدیران رستورانها و سفره خانه های سنتی در تاریخ 5/3/1395 ادامه یافت.
در این دوره فراگیران ضمن درک بهتر از اهمیت موضوع گردشگری، با اصول و مهارت های فردی و ارتباطی که شامل: آداب و معاشرت اجتماعی، گفتار، پوشش و آراستگی، آشنا شدند.
مدرس دوره در خصوص اهداف دوره مذکور مطالبی را با عناوین:
-روش های سرویس دهی صحیح به مشتریان
-استاندارد لوازم، تاسیسات، تجهیزات و طراحی فضای داخلی آشپزخانه (کترینگ)
-نگهداری و بهداشت مواد غذایی
بصورت کامل و جامع ارائه دادند.
\n
انتهای پیام/