در دیدار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مدیر اجرایی گروه هتلهای اشتاینگن برگر آلمان، دو طرف برای ساخت 10 هتل ظرف مدت 7 تا 10 سال در نقاط مختلف ایران توافق کردند.
به گزارش میراث آریا(chtn) در راستای دعوت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از هلدینگها و گروههای سرمایه گذاری خارجی برای ایجاد زیرساختهای گردشگری و احداث هتل در ایران، پونت چات وال مدیر اجرایی گروه هتلهای اشتاینگن برگر که به همراه گروه مشاورین خاورمیانه خود به کشورمان سفر کرده است با مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دیدار کرد.
در این دیدارکه با حضور سعید شیرکوند معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزارشد، هیات آلمانی که روز گذشته با هلدینگهای هتل سازی و بخش خصوصی گردشگری ایران دیدارهایی را داشتند، برای ساخت 10 هتل با نام تجاری اشتاینگن برگر یا intercity hotel و مشارکت بخش خصوصی جمهوری اسلامی ایران با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری توافق کردند.
معاون رئیس جمهور در این دیدار با اشاره به اراده و عزم جدی دولت جمهوری اسلامی ایران برای رشد و رونق بخش گردشگری، گفت: در طول دو سال گذشته برنامه های گسترده ای برای رفع مشکلات و موانع موجود در مسیر رونق گردشگری و استفاده از ظرفیتهای این بخش صورت گرفته است.رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: تامین زیرساختهای مورد نیاز، حل مشکلات مربوط به تسهیلات ویزا و همچنین توسعه و بازسازی شبکه حمل و نقل هوایی، ریلی و جاده ای از جمله مهمترین برنامه هایی است که در این حوزه آغاز شده است.
سلطانی فر تصریح کرد: در بخش تامین هتل و مراکز اقامتی، ایجاد هتلهای 4 و 5 ستاره و افزایش 3 برابری این هتلها در دستور کار است، بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته طی 10 سال آینده سالیانه 25 هتل 4 و 5 ستاره به مراکز اقامتی ما اضافه شود.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی داخلی سرمایه گذاری در این بخش را آغاز کرده است، یادآور شد: در حال حاضر 170 هتل 4 و 5 ستاره توسط بخش خصوصی داخلی در دست ساخت است، همچنین براساس تفاهم نامه ای که یک ماه قبل با مسئولین گردشگری ترکیه صورت گرفت، ساخت 10 هتل 5 ستاره در شهرهای مختلف ایران توسط ترکیه به زودی آغاز خواهد شد، این در حالی است که در حال حاضر 3 هتل توسط سرمایه گذاران عرب در شهر مشهد در دست احداث است.
معاون رئیس جمهور همچنین با اشاره به سفر اخیر خود به کشور آذربایجان و همچنین مذاکره با مسئولین گردشگری این کشور، گفت: احداث 3 تا 5 هتل توسط آذربایجانی ها در مناطقی از ایران که مقصد سفر گردشگران این کشور است به زودی آغاز خواهد شد.
سلطانی فر یادآور شد: با وجود جاذبه ها و ظرفیتهای گردشگری ایران در حوزه های مختلف وهمچنین وجود قانون حمایت از سرمایه گذاران خارجی که به صورت شفاف و جامع، حمایت های مورد نیاز از سرمایه گذاران خارجی را در خود جای داده است، جمهوری اسلامی ایران، بازار پررونقی برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه این دیدار به برگزاری همایش مشترک هلدینگ های بزرگ گردشگری دنیا با گروه های هتلداری ایران اشاره کرد و افزود: این همایش ظرف 3 ماه آینده در ایران برگزار می شود.
وی همچنین با اشاره به امنیت موجود در ایران، اضافه کرد: امنیت به عنوان یکی از زیرساختهای مهم در بخش گردشگری معرفی می شود و ایران با وجود قرارگرفتن در منطقه ای ناامن از امنیت پایدار و باثباتی برخوردار است.
سلطانی فر تصریح کرد: سیاست کلی دولت در برنامه ششم و هفتم توسعه، تمرکز جدی در بخش گردشگری است، تمامی تصمیم گیرندگان کشور، حمایت، پشتیبانی وهمیاری لازم را برای توسعه گردشگری صورت می دهند، همچنین در مبانی اقتصاد مقاومتی که توسط رهبر معظم تدوین شده است، استفاده از ظرفیتهای گردشگری در رشد اقتصادی ایران، جایگاه ویژه ای دارد.
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: گروههای سرمایه گذاری خارجی برای سرمایه گذاری در ایران مشکلی نخواهد داشت و گروههای داخلی بسیار زیادی آماده همکاری و مشارکت با سرمایه گذاران خارجی برای احداث هتل در نقاط مختلف ایران هستند.
وی تصریح کرد: انعقاد تفاهمنامه ای بین گروه هتلهای اشتایگن برگر و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به منظور تعیین نقشه راه باید دستور کار قرار گیرد.
در ادامه این دیدار پونت چات وال مدیر اجرایی گروه هتلهای اشتایگن برگر با بیان اینکه، شواهد موجود پیشرفت ایران در حوزه گردشگری را نشان می دهد، یادآور شد: کارشناسان گروه هتلهای اشتایگن برگر طی 6 ماه گذشته، 4 بار از ایران و شهرهای مختلف شیراز، اصفهان، تهران و شهرهای دیگر بازدید داشته اند و بازار گردشگری ایران را مورد بررسی قرار داده اند.
وی ادامه داد: گروه هتلهای اشتاینگن برگر با 70 سال سابقه در این صنعت، آماده ارائه تجربیات خود به دست اندرکاران گردشگری در ایران است، زمینه همکاری در حوزه ارائه فناوری، آموزش و ساخت هتل بین گروه هتلهای اشتایگن برگر و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری وجود دارد.
مدیر اجرایی گروه هتلهای اشتاینگن برگر با بیان اینکه تاسیس 10 هتل، ظرف 7 تا 10 سال در شهرهای مختلف ایران از مهمترین برنامه ها و توافق های صورت گرفته است که به زودی مراحل اجرایی آن آغاز خواهد شد، اضافه کرد: این گروه در حال حاضر 120 هتل در شهرهای مختلف 13 کشور جهان دارد و ما امیدواریم تا پایان امسال عملیات ساخت اولین هتل را با این نام تجاری در ایران آغاز کنیم.
چات وال گفت: ایران در این منطقه ناامن، همچون جزیره ای امن و مملو از برترین ها، بهترین ها و فرصتها است، این کشور در آینده یک بازار نوظهور خواهد بود.
وی در ادامه به مذاکرات و دیدارهای خود با گروههای هتلداری ایرانی اشاره کرد وافزود: مذاکرات مثبت و سازنده ای با طرف های ایرانی صورت گرفته است و ما به دنبال یافتن شریک تجاری ایرانی برای آغاز ساخت هتل در ایران هستیم.
مدیر اجرایی گروه هتلهای اشتاینگن برگر از انعقاد تفاهم نامه با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استقبال کرد و گفت: امکان تهیه و امضای تفاهم نامه برای روشن شدن زمینه های همکاری برای آغاز این روند بسیار مفید و موثرخواهد بود.
انتهای پیام/