به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، مهندس جلیل بالایی در این خصوص اظهار داشت: این تور با هدف معرفی جاذبه های گردشگری استان و استفاده از توانمندی آژانس های مسافرتی استان تهران که در زمینه طبیعت گردی فعالیت دارند برگزار شد.
وی با بیان اینکه نمایندگان این آژانس ها به مدت سه روز بخش های مختلفی از استان را مورد بازدید قرار دادند، تصریح کرد: در این مدت نمایندگان 15 آژانس مسافرتی با حضور در مناطق اورامانات و منطقه دینور با بخشی از جاذبه های استان آشنا شدند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، طبیعت بکر استان، جاذبه های روستایی و فرهنگی را در کنار اماکن تاریخی از جمله توانمندی های استان برای جلب گردشگران برشمرد و گفت: استفاده از تجربیات آژانس ها و تورگردانان قدرتمند کشور می تواند ضمن فراهم کردن شرایط حضور گردشگران در استان به دفاتر خدمات مسافرتی استان نیز کمک کند تا بتوانند در حوزه طبیعت گردی شرایط ورود تورهای مختلف را به استان مهیا کنند.
مهندس بالایی اظهار داشت: دفاتر خدمات مسافرتی استان باید به سمتی حرکت کنند که توانایی هدایت تورهای متعدد گردشگران به استان را داشته باشند.
وی تاکید کرد: دفاتر خدمات مسافرتی استان باید قابلیت های خود را بالا ببرند که توان رقابت با دفاتر قدرتمند کشور را داشته باشند.
وی با بیان اینکه از حضور تورگردانان کشور در استان استقبال می کنیم، تصریح کرد: تقویت دفاتر خدمات مسافرتی استان به لحاظ بهبود آموزشها در برنامه های این اداره کل در آینده نزدیک دیده خواهد شد.
مهندس بالایی در خاتمه عنوان کرد: دراین برنامه علاوه بر آشنا شدن شرکت کنندگان در برنامه با تعدادی از مناطق گردشگری استان، نکاتی نیز از سوی تورگردانان به عنوان پیشنهاد به منظورخدمات هرچه بهتر به گردشگران ارایه شد که در دستور کار اداره کل قرار خواهند گرفت.
نمایندگان دفاتر خدمات مسافرتی تهران در مدت سه روزی که در استان کرمانشاه حضور داشتند از مجموعه تاریخی تاق بستان ، پارک کوهستان کرمانشاه، غار قوری قلعه ، روستای زردویی و اقامتگاه گردشگری این روستا، مناطق ییلاقی روستای زردویی، اقامتگاه گردشگری روستای ساتیاری، روستای کندوله و اقامتگاه بوم گردی این روستا، روستای کورتویچ و عشایر روستای مذکور و محوطه جهانی بیستون بازدید کردند.
این گروه در این مدت از نزدیک با موسیقی و فرهنگ مردم منطقه ، پشم چینی گوسفندان، نخ ریسی، پخت نان، پخت شیرینی های سنتی (بژی) مشک زنی و نحوه تولید دوغ و کره محلی آشنا شدند.
انتهای پیام/