سرمایه گذاران خارجی از جاذبه های گردشگری مازندران دیدن کردند

 دفتر حقوقی cms انگلستان یک موسسه بین المللی است که ارتباطات حقوقی بین المللی را در راستای معرفی ظرفیت های سرمایه گذاری در کشورهای خاورمیانه از جمله ایران با شرکت های بین المللی سرمایه گذار را برعهده دارد و در زمینه سرمایه گذاری پروه های زیرساختی از جمله راه ها ،بنادر،بیمارستانها و هتل ها و سایر طرح های گردشگری فعالیت می کند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی مازندران نمایندگان این شرکت به منظور بررسی ظرفیت های سرمایه گذاری در ایران از جمله مشارکت در سرمایه گذاری ، برندسازی و مدیریت در اجرای ساخت و بهره برداری پروژه ها بنا به پیشنهاد شرکت بین المللی شایان به استان مازندران  سفر کردند.
دفاتراین موسسه که در واقع شرکت هادینگ سرمایه گذاری است در امارت ،چین و استرالیا فعالیت دارد.
این هیات با چند نفر از سرمایه گذاران مازندرانی حوزه گردشگری که علاقمند به سرمایه گذاری مشارکتی و استفاده از توان مدیریتی شرکت های بین المللی هستند جهت همکاری مشترک دیدار و گفتگوکردند .بازدید از پروژه های گردشگری از برنامه های این نشست بود.
مقصدی برای گردشگران خارجی
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه استانداری مازندران در این نشست گفت: مهمترین نتایج مثبت سرمایه گذاری خارجی در فضای مناسب ، فعال شدن اقتصاد استان ، افزایش اشتغال ، استفاده از ظرفیت های خالی ، افزایش کمی و کیفی محصولات ، توسعه صادرات ، بهبود شرایط زندگی مردم و سلامتی و شادابی اقتصادی و اجتماعی و زندگی با مفهوم واقعی خواهد بود .
مهدی رازجویان افزود: مازندران دارای جاذبه های گردشگری فراوانی است که با معرفی مناسبتر این جاذبه ها و ایجاد زیر ساخت های مناسب می توان براحتی این استان را به مقصدی برای گردشگران خارجی تبدیل کرد.
وی اظهار داشت:ظرفیت استان برای جذب گردشگر یکی دیگر از زمینه هایی است که در صورت توجه می تواند رونق اقتصادی خاصی به این استان ببخشد. جاذبه های طبیعی این استان شامل کوه ها، رودها، آبشارها، چشمه های آب معدنی و دریاچه های طبیعی و مصنوعی است که در شهرستان های مختلف استان پراکنده شده اند.
قابلیت های کم نظیرمازندران
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران هم در این نشست گفت: مازندران به دلیل جغرافیای مناسب، دارای مناطق بکر طبیعی و زیبا ،جاذبه های ارزشمند تاریخی و زمنیه های متعددی برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری است.
دلاور بزرگ نیا افزود: راه اندازی بازارچه های صنایع دستی، ایجاد مراکز تفریحی،دهکده سلامت ، کمپهای گردشگری ، تأسیس هتل و گردشگری دریایی را از فرصتهای سرمایه گذاری مطرح بخش گردشگری استان برشمرد.
وی افزود: در گذشته کمبودهایی در مسیر حرکت توسعه گردشگری استان وجود داشت که خوشبختانه امروز بسیاری از این موارد برطرف شده است.
بزرگ نیا افزود:مازندران  با دارا بودن ظرفیت های ویژه ای در حوزه میراث فرهنگی ملموس و ناملموس ،  صنایع دستی و هنر های سنتی  و جاذبه های طبیعی همیشه بعنوان مقصد گردشگران داخلی و خارجی بوده است .
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395031021