ناصر امیرزاده در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء (صابتا) گفت: شهر بوشهر دارای 40 هکتار بافت تاریخی ثبت شده است که احیاء این بافت تاریخی یکی از چشم اندازهای اصلی ما برای جذب گردشگران داخلی و خارجی می باشد.
وی با اشاره به تجربه شهرهایی مانند یزد و کاشان افزود: موضوع احیاء و بهره برداری از بناهای تاریخی در این شهرها نیز در قدم ابتدایی با مشکلات و موانع متعددی مواجه بوده و این طور نیست که بگوییم شهری مانند یزد از همان ابتدا دارای تمرکز ویژه بر بافت تاریخی بوده باشد. اما چیزی که باعث موفقیت این دست شهرها در حوزه بهره برداری از بناهای تاریخی می شود، پافشاری آنها بر کسب این تجربه و استفاده از این ظرفیت است.
معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی بوشهر ادامه داد: بسیاری از شهرهای ما بافت های تاریخی قوی دارند اما این بافت ها بلا استفاده مانده و برای توسعه گردشگری و اقتصاد شهرها باید جسارت سرمایه گذاری و استفاده از بافت های تاریخی را در همه ایران ایجاد کرد.
ناصر امیرزاده تاکید کرد: جذابیت بافت های تاریخی برای گردشگران موضوع کاملا روشنی است و یکی از مهمترین فاکتورهایی که می تواند توسعه فرهنگی و اقتصادی گردشگری ما را تضمین کند، رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در همین حوزه است.
وی گفت: نیازهای موجود در جامعه ما، چه در میان شهروندان ساکن شهرها و چه در میان کسانی که به ایرانگردی می پردازند برای استفاده از بناهای تاریخی به شکلی است که می توان گفت سرمایه گذاری در این بناها حتی بدون توجه به گردشگران خارجی نیز می تواند تا مقدار زیادی سود دهی اقتصادی داشته باشد.
\n
انتهای پیام/