دوره آموزشی مدیریت رستوران ،پرسنل داخلی هتل ها و سفره خانه ها سنتی در مجموعه فرهنگی تاریخی عمارت مفخم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری خراسان شمالی؛ محمد سویدانلویی مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت:با توجه به نگاه سیستمی به موضوع آموزش و برنامه ریزی آموزش مستمر پرسنل و دستندرکاران فعال در حوزه گردشگری دوره های مزبور توسط سازمان طراحی و اجرا شده است.

وی خاطر نشان ساخت : ارتقاء کیفی علمی و تجربی صاحبان رستوران ها ، مدیران واحد های پذیرایی بین راهی وهتل ها، ،آشنایی نسبی با مدیریت آشپزخانه ،ایجاد آشنایی عمومی با ساختار سازمانی و ماهیت انواع واحدهای اقامتی، مدیریت بخش های گوناگون هتل وآشنایی با وظایف پرسنل در تمای بخش هاو مسائل مربوط به اموراجرایی مدیریت این تاسیسات از جمله اهداف برگزاری این دوره آموزشی است .

مدیرکل میراث فرهنگی استان ادامه داد: خلاقیت، نبوغ فردی، مهارت، بینش اقتصادی و علم و تکنیک و تکنولوژی و استفاده از تجربیات و سلیقه از عوامل مؤثر در جهت رسیدن به موفقیت مطلوب خواهد بود . 

وی گفت: طبیعت ذاتی انسان همیشه طالب برخوردهائی است که مورد احترام واقع شود این مهم می‌تواند نقش قابل توجهی در جهت جذب میهمان و مشتری داشته باشد .

وی دیگر اهداف این دوره را عوامل موفقیت در رستوران داری،تاسیسات هتلی،دکوراسیون داخلی وخارجی ،نقش انتخاب برند ،نام وعلائم درموفقیت تجاری دانست. 

گفتنی است این دوره آموزشی در روزهای یکشنبه دوشنبه و چهارشنبه مورخ 9/3 10/3 و 12/3 در تالار مجموعه فرهنگی تاریخی مفخم با حضور استاد سلامی از اساتید برجسته و نونه آموزش کشورو با حضور مدیران تاسیسات گردشگری استان برگزار گردید  که شرکت کنندگان پس از گذراندن دوره موفق به اخذ گواهی نامه خواهند شد.

  

انتهای پیام/

کد خبر 1395031043