حسین اله بداشتی، مدیر کل دفتر امور مجامع و تشکلهای مردم نهاد سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در نخستين نشست تخصصي مجامع و تشكل هاي همسو با صنايع دستي سال 95 در استان زنجان كه با حضور 200 عضو از تشكل هاي فعال صنايع دستي شمالغرب ايران برگزار شد، به نقش تشكل ها در تحقق اهداف توسعه اي سازمان تاكيد كرد.
وي اظهار داشت از ابتداي دولت يازدهم توجه ويژه به تشكل ها مطرح شده است و دولت براي انجام امور و پيشبرد اهداف به حمايت جدي جامعه و آحاد مردم نياز دارد. تشكل ها از نخبگان، صاحبنظران و پيشكسوتان مي باشند كه به عنوان حلقه ارتباطي ميان دولت و جامعه هستند.
وي به همكاري و همياري تشكل ها در تدوين پيش نويس برنامه ششم با برگزاري نشست هايي با تشكل ها در خصوص برنامه ريزي جهت استفاده و بهره مندي از نظرات و پيشنهادات آنان در حوزه هاي تخصصي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اشاره نمود.
او گفت: برنامه هايي كه در اولويت دفتر قرار دارد ضمن شناسايي و سامان دهي تشكل ها؛ تقويت و توانمندسازي تشكل ها است كه در اين حوزه برنامه ريزي هاي آموزشي عمومي و تخصصي صورت گرفته است كه در حال اجرا مي باشد.
اين نشست با خوش آمدگویی توسط مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان و مطرح نمودن مشکلات و موانع موجود در حوزه اشتغال صنایع دستی از جمله نقش استاد و شاگردی در اشتغال آغاز شد.
در ادامه حمید دنیایی، معاون تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان طی سخنرانی خود در این نشست با ارائه آماری از تشکلها و تعاونیهای ثبت شده و فعال استان تاکید کرد: ضعف فرهنگی انجام کار گروهی از مشکلات حوزه اشتغال کشور است.
همچنین مدیر کل تحقیقات بازار و ساماندهی صندوق کار آفرینی امید دیگر سخنران این همایش بود.
احمدرضا غلامی در این همایش گفت: با توجه به اینکه اشتغال از دغدغههای اصلی هر دولتی محسوب میشود دولت تدبیر و امید هم در صدد کمک به توسعه اشتغال از طریق توانمند کردن بنگاههای خرد است.
شایان ذکر است، در پایان نشست جلسه پرسش و پاسخ هم برگزار شد و یحیی رحمتی مدير كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان ، کامران سبزمیداني معاون دفتر امور مجامع و تشكل هاي مردم نهاد سازمان، حمید دنیایی معاون تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان و احمد رضا غلامی مدیر کل تحقیقات بازار و ساماندهی صندوق کار آفرینی امید در پانل تخصصي به پاسخگویی سئوالات مطرح شده در حوزه هاي تشكل ها، صنايع دستي، بيمه هنرمندان و صنعتگران، تسهيلات و ... اقدام نمودند.
قسمت دوم نشست، كارگاه آموزشي با عنوان \" تفكر بازاريابي پيشرفته براي صنايع دستي شمالغرب ايران\" توسط دكتر طاهري برگزار و موضوعات صنايع دستي، بازاريابي، ثروت آفريني، هويت آفريني و روزگار آفريني براي تشكل ها، هنرمندان و صنعتگران مطرح شد و گواهينامه اي به شركت كنندگان اعطاء مي شود.
گفتنی است در این نشست همكاران دفتر امور مجامع و تشكل هاي مردم نهاد سازمان، کارشناسان و رابطين استانهای زنجان، آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل و قزوین، هنرمندان، صنعتگران و تشكل هاي صنايع دستي حضور داشتند.
اين نشست روز سه شنبه مورخ 11 خرداد ماه 95 در محل سالن شریعتی دانشگاه زنجان برگزار شد.
انتهای پیام/